GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Microsoft cancel•la el llançament de ‘Fable Legends’

El joc no arribarà als mercats
By , on 11 de març de 2016

Microsoft ha anunciat la cancel•lació de del seu projecte de videojoc anomenat ‘Fable Legends’, el nou lliurament per Xbox One d’una de les seves més conegudes sagues, el llançament del qual estava previst per a aquest mateix any. A més, l’empresa tecnològica nord-americana ha iniciat converses per a la proposta de tancament de Lionhead Studios i Press Play Studios.

La companyia ho ha anunciat a través d’un comunicat oficial on diu que està en converses amb els empleats sobre la proposta de tancament de Lionhead Studios en el Regne Unit; una desenvolupadora dependent de Microsoft. Tanmateix, en el comunicat s’ha explicat que la tecnològica nord-americana també planeja tancar Press Play Studios a Dinamarca.

Les males noticies de Microsoft no acaben aquí, sinó que les fonts oficials també confirmen que es cancel•la el desenvolupament del nou projecte de ‘Fable Legends’, un lliurament per a la consola Xbox One. Tot i que estava previst la seva arribada als mercats per aquest mateix any, Microsoft ha anunciat que ‘Fable Legends’ no veurà la llum, degut a aquests tancaments d’estudis de videojocs.

El director general de Microsoft Studios Europa, Hanno Lemke, ha explicat en el comunicat que la decisió de cancel•lar el projecte de ‘Fable Legends’ i iniciar el tancament dels dos estudis de desenvolupament de videojocs no ha estat quelcom “pres a la lleugera”. Lemke ha volgut insistir en la qualitat del treball realitzar fins ara i de les habilitats dels treballadors de Lionhead Studios i Press Play Studios.

Han estat decisions dures que no hem pres a la lleugera ni tampoc són un reflex del desenvolupament d’aquests equips, som increïblement afortunats de tenir el talent, creativitat i compromís de la gent en aquests estudis

Per això, Microsoft explica que intentarà integrar a part d’aquesta plantilla en altres estudis i alguns dels seus socis. A més, assegura que seguirà compromès amb el desenvolupament i seguirà recolzant nous jocs i franquícies grans com ara ‘Quantum Break’ i d’altres més petites com ‘Ori’. De moment, el que està clar és que els jugadors que esperaven el llançament de ‘Fable Legends’ no podran gaudir del nou joc, ja que no arribarà al mercat.

Imatge: avatar-1

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft cancel•la el llançament de ‘Fable Legends’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio