GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
XBox

Microsoft anuncia nous títols per a Xbox One

Philip Spencer avança les novetats un dia abans de la Fira E3
By , on 19 de juny de 2014

La Fira E3 o Electronic Entertainment Expo és l’esdeveniment més important per a la indústria del videojoc, que aprofita aquestes dates per mostrar a la ciutat de Los Angeles les principals novetats per al proper any. Les diferents activitats programades per les companyies líders al sector dels videojocs converteixen la ciutat en un aparador durant quatre dies, en el que es mostren les novetats del mercat per al 2015 o principis de 2016.

Un any més, el tret de sortida l’han donat les empreses Microsoft i Sony amb les seves tradicionals i multitudinàries conferències un dia abans que comenci la fira en el Centre de Convencions de Los Angeles. En l’anterior edició de la Fira E3 el plat fort de la jornada prèvia va ser la presentació de les noves consoles Xbox One i PlayStation4; però aquet any ha sigut el torn de mostrar els continguts per aquestes consoles d’última generació.

Amb el Galen Center ple de gom a gom, el cap de Microsoft, Philp Spencer, va donar el tret de sortida a la concentració del sector dels videojocs marcant una estratègia on els jocs són el punt fort. En el seu discurs es va centrar en la qualitat dels nous jocs desenvolupats i en el compromís d’haver escoltat les crítiques i suggeriments dels usuaris des del llançament de Xbox One. Potser per això, ni un esment a la càmera Kinect ni a la seva consola com a centre d’entreteniment de les famílies.

Però quines són els títols per a Xbox? ‘Call of Duty: Advanced Warfare’, ‘Assassin’s Creed Unity’, ‘Forza Horizon 2’, ‘Dragon Age Inquisition’, ‘Fable Legends’ i ‘Rise of the Tomb Raider’ han estat alguns dels videojocs més esperats per a 2014 anunciats per Microsoft. En la presentació s’han resaltat les capacitats online i multijugador de la seva consola, que serà el delit dels aficionats als videojocs amb aquests títols tant potent. En aquest sentit, la majoria companyies desenvolupadores com Ubisoft, Activision, Electronic Arts o Square Enix, han aprofitat aquestes conferències per mostrar els seus llançaments multiplataforma.

Per altra banda, la producció pròpia o títols exclusius per part de Xbox One de Microsoft ha tingut un protagonista absolut: ‘Halo’. El cinquè títol d’aquesta impressionant saga de videojocs estarà disponible a partir de novembre de 2014 només per a la consola de Microsoft; tot i això, abans del seu llançament sortirà al mercat una recopilació dels títols anteriors remasteritzats per a poder ser jugats a la consola Xbox One.

Imatge: BagoGames

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft anuncia nous títols per a Xbox One”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio