GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Microsoft anuncia els primers 104 títols antics compatibles amb Xbox One

Una actualització permetrà jugar amb títols antics
By , on 13 de novembre de 2015

La companyia Microsoft ha publicat la llista oficial dels primers 104 jocs originals per a Xbox 360 els quals es podrà jugar des de les consoles Xbox One. A partir del proper 12 de novembre, serà quan els usuaris de les consoles de Microsoft Xbox One rebran l’actualització que els permetrà executar jocs de la seva predecessora; una oportunitat per tornar a gaudir de més d’un centenar de títols que vam haver de deixar enrere per gaudir de la consola de nova generació.

Fins al moment, Microsoft havia anat revelant alguns títols que es podrien tornar a jugar amb la actualització per a la Xbox One, però, a menys dos dies perquè la nova consola rebi el paquet d’actualització han arribat les bones noticies. Microsoft ha publicat la llista completa de jocs originals per a Xbox 360 que seran compatibles amb la nova consola.

Mike Ybarra, Director de Gestió de Programes per a Xbox, ha estat l’encarregat de presentar el llistat amb els títols que seran compatibles amb la segona consola de Microsoft. Tanmateix, Ybarra ha recordat als jugadors que el paquet d’actualització es dirà Xbox Backward Compatibility i servirà per desplegar la nova Xbox One Experience.

A Xbox, creiem que el joc és universal i ha de ser gaudit per tots, a tot arreu. La nostra filosofia des del llançament de Xbox One fa dos anys ha estat posar als jugadors al centre de tot el que fem i crear la millor experiència de joc més perfecta possible. Estem fent un pas cap a endavant en aquest viatge quan el 12 de novembre comencem el desplegament de la nova Xbox One Experiencie amb Xbox Backward Compatibility.

Podeu revisar punxant al link cap a la pàgina oficial de Xbox One, però si esteu mandrosos us podem avançar que alguns dels més destacats entre els 104 jocs properament disponibles són: ‘Fallout 3’, tota la saga de videojocs ‘Gears of War’, ‘Assassin’s Creed II’, ‘LEGO Star Wars: The Complete Saga’, ‘Borderlands’ i ‘Mass Effect’. Es tracta solament d’alguns dels 104 primers jocs compatibles de la Xbox 360; Microsoft ja s’ha afanyat a avançar que arribaran més de forma progressiva.

Tot i que si ja trobes algun en falta i creus que és un imprescindible que Microsoft ha de recuperar per a usuaris de Xbox One, pots votar en els fòrums que l’empresa té oberts. En aquests fòrums els usuaris demanen a la companyia aquells títols que els agradaria recuperar per a la consola de nova generació. Actualment, aquesta llista de votacions està encapçalada pel títol ‘Call of Duty: Black Ops II’, ‘Red Dead Redemption’ i ‘Skyrim’; però també sonen noms com ‘Halo’ i ‘Bioshock’.

Imatge: mastermaq

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft anuncia els primers 104 títols antics compatibles amb Xbox One”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio