GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, Especials, ps3, Videojocs

Metal Gear Solid: Peace Walker arriba el 17 de juny

Torna la saga més llegendària dels videojocs
By , on 14 de juny de 2010

Gameover.cat va estar a la presentació del nou Metal Gear Solid

Que es preparin els fanàtics de Metal Gear Solid, perquè torna el pròxim 17 de juny. La nova creació d’Hideo Kojima reapareix per a PSP, amb nivells de jugabilitat increïbles i amb uns nivells gràfics impensables. I és que Gameover.cat i una servidora han estat dels primers en descobrir aquest nou llançament. Ens hem avançat una mica als jugadors i vam poder assistir a la presentació per a la premsa. Després d’una recepció excel·lent vam poder gaudir de la presentació del joc. Vam provar el seu funcionament i a més no vam marxar amb les mans buides! L’organització ens tenia preparat un regal que volem compartir amb vosaltres ;) Perquè els fanàtics de Metal Gear Solid es mereixen això i molt més. Així que esteu atents, que s’acosta un gran premi!

Aquest cop des de Konami han fet una clara aposta per a PSP, ja que aquesta entrega és exclusiva per aquesta consola. La naturalesa d’aquesta plataforma ha condicionat l’estructura del joc, perquè s’ha adaptat per a ser gaudit a qualsevol moment i entorn. Segons el propi Kojima ” no importa quan i on juguis. Vaig voler dividir el joc en diferents missions perquè els usuaris es diverteixin al màxim sense importar la situació on es trobin. Podràs adaptar l’estil de les missions perquè els usuaris puguin començar-les a qualsevol moment de forma senzilla”.

I ara… ara passo a explicar-vos les claus de Metal Gear Solid: Peace Walker. Comencem per l’argument que ja per si sol encomana les ganes de jugar-hi: Metal Gear 3: Snake Eater acabava amb la mort de The Boss, el robatori d’uns microfilms falsos per part d’EVA, la trucada d’Ocelot on es confirma que treballa per la CIA i que el Llegat dels Filòsofs es troba en mans d’EE.UU. Doncs bé, després de deu anys, arranca aquesta nova entrega de Metal Gear. Novament protagonitzada pel llegendari guerrer Big Boss i es situa temporalment l’any 1974 a Costa Rica. Snake ha tornat a la seva terra natal i ha creat un Exèrcit sense Govern a Sudamèrica, i és contractat per uns visitants de Una Nació sense Exèrcit per investigar activitats sospitoses a la tranquil·la Costa Rica. Al vell mig de la Guerra Freda, Costa Rica havia aconseguit ser un lloc en pau en una zona de conflicte, tot i que això podia canviar…

Estarà en venda el proper 17 de juny

I en quant a la manera de jugar-hi, Metal Geat Solid: Peace Walker inclou un revolucionari mode de multi-jugador cooperatiu que serà compatible amb em “mode” adhocParty, que permet connectar la PSP a través de Play Station 3 i que tot plegat faci gaudir del “mode” multijugador online.

Com a complement de les operacions individuals, els jugadors podran unir-se a través del “mode” multi-jugador COOPS (cooperatiu). Tot això s’ampliarà amb els importants avenços en jugabilitat, ja que els jugadors han d’administrar ajuda mèdica als seus companys, compartir la munició, o cobrir-se entre ells utilitzant la formació Snake per tal de tapar tots els buits que hi hagi entre ells.

I a més, per si tot això encara no us acaba de convèncer, Kojima Productions ha confirmat que el joc per a PSP comptarà amb un ampli número d’elements multi-jugador, permetent finsa a quatre jugadors a les missions cooperatives, i un impressionant “mode” battle royale de tres contra tres, on els 6 jugadors poden formar equips i organitzar enromes batalles gràcies a les capacitats AdHoc de la consola.

A més, els super fanàtics podreu gaudir de noves armes, la mother base i moltes altres sorpreses. El primer secret es la creació d’una Mother Base, una instal·lació enmig del mar que serveix per enmagatzemar ítems i albergar personal que es vagi aconseguint durant el joc. Durant la història de Metal Gear Solid: Peace Walker, els jugadors podran reclutar a alguns enemics que hagin derrotat i transportar-los a la base utilitzant el Fulton Recovery System.

Els soldats que s’uneixin a Naked Snake tindrán habilitats úniques que l’ajudaran de moltes formes. Aconseguint a més soldats els jugadors podrán ampliar la base i accedir a noves funcions. El videojoc també tindrà noves armes intel·ligents: naus no tripulades que Snake haurà d’utilitzar per a completar la seva missió.

Així que ja ho sabeu, aneu preparant-vos pel pròxim 17 de juny perquè Metal Gear Solid: Peace Walker ja podrà ser vostre. L’espera val la pena.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Metal Gear Solid: Peace Walker arriba el 17 de juny”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio