GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Més de 90 jocs participen als premis de la indústria espanyola del videojoc

Els ‘premis puça’ reconeixen el talent autòcton
By , on 28 de maig de 2014

Un total de 92 videojocs de diferents plataformes opten als premis de l’Acadèmica Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives, coneguts dins de la indústria com a “premis puces” (en honor a Bugaboo, el primer videojoc espanyol). Aquets guardons de l’Acadèmica Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives van ser fundats l’any 2008 amb la intenció de reconèixer les millors empreses i professionals del sector dels videojocs nacionals, reconeixent en aquesta sisena edició 92 videojocs com a candidats.

L’Acadèmia, en col•laboració amb Gamelab, dóna un reconeixement a la qualitat de la indústria espanyola del videojoc amb el lliurament de guardons als millors professionals de cadascuna de les especialitats tècniques i creatives, a més d’un premi especial per plataforma. També es lliuren dos premis a grans figures reconegudes internacionalment: l’anomenat Premi Llegenda i un Premi Homenatge a tota una carrera d’un treballador de la indústria dels videojocs a Espanya.

El jurat que decidirà quins han estat els millors videojocs de creació espanyola està format per tots els professionals membres de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives. Aquests professionals són els encarregats de votar els millors treballs de l’any en cadascuna de les cinc categories en aquesta VII Edició dels premis al millor videojoc espanyol: millor joc de l’any, millor direcció artística, millor música i so, millor tecnologia i millor disseny de joc.

Un dels premis de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives es divideixen en funció de les plataformes dels jocs, essent les categories de PC/Descàrrega, consola, consola portàtil, dispositius ‘smart’ o navegadors/xarxes socials les optables a premi. En l’edició d’aquest 2014, destaca una gran presència de videojocs destinats a dispositius ‘smart’, un mercat que cada any que passa guanya terreny a les plataformes més tradicionals de joc.

Alhora, el reconeixement de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives també es centrarà en els equips que acaben d’entrar al món professional dels videojocs atorgant un premi especial a la millor producció novella o debut. A més d’aquestes categories, també es lliura el Premi Especial del Públic, guardó al que poden votar tots els afeccionats als videojocs, triant el seu joc favorit a través de la pàgina de Facebook de Gamelab fins el dia 22 de juny, data en la que s’acaba el termini per realitzar les votacions per a decidir el Premi Especial del Públic.

Imatge: EricHolsinger

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Més de 90 jocs participen als premis de la indústria espanyola del videojoc”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio