GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Menys d’un mes per poder gaudir de ‘Diablo III’

El joc donà el tret de sortida als Action RPG
By , on 27 de abril de 2012

Ja falta menys d’un mes perquè arribi la tercera entrega d’un clàssic entre els clàssics; el joc de Blizzar ‘Diablo’, en aquest cas ‘Diablo III’. El videojoc va iniciar la carrera dels Action RPG i tot sembla apuntar a que el pròxim mes de maig apareixerà amb un fort component multijugador, noves habilitats, classes i herois (Bàrbar, Monjo, Metge Bruixot, Caçador de dimonis i bruixot), així com una campanya més dinàmica. Tot un diable de joc.

Però molt abans d’aquest llançament ja hi ha hagut una gran quantitat de jugadors i seguidors que han pogut provar en exclusiva una part dels seus continguts. És la Beta de Diablo, que començà el 20 de setembre de l’any passat i que segons els càlculs dels responsables ha arribat a tenir 300.000 jugadors simultanis. Aquesta prova no contenia el joc complet, evidentment, i començava amb l’arribada de l’heroi a la ciutat Nueva Tristán, on buscava informació sobre el meteorit que va caure sobre la catedral. El final es situava en la derrota del rei Leoric, moment en el que començarà la vertadera acció en el joc complet.

Pel que fa a l’argument del joc complet, el que sortirà el pròxim 15 de maig, veiem que han passat 20 anys des que els Mals Suprems van ser derrotats i desterrats del món de Santuari. Ara, haurem de tornar al punt en el que va començar tot, el poble de Tristram, i investigar els rumors d’un meteorit. La caiguda d’aquesta roca és el primer indici del renaixement del mall, senyal que el Judici Final ha començat.

Cal recordar que per poder jugar a aquest joc és necessari tenir un compte a Battle.net, si no el tens la forma d’enregistrament és molt senzilla, només hauràs d’introduir les teves dades personals i, això si! Tenir més de 18 anys o el permís dels teus pares. El portal web de ‘Diablo III’ et dóna la oportunitat de reservar el joc a través d’una preventa digital per poder jugar a partir del moment en el que s’activin els servidors i no haver d’esperar ni mig minut a gaudir de totes les aventures i acció d’aquesta nova edició.

‘Arriba l’obscuritat i sorgeixen els herois’, aquest és l’eslògan del joc i la frase més repetida quan navegues pel seu web. Estàs preparat per convertir-te en un autèntic heroi? Segur que si!

Has provat la beta del joc? Quina opinió en tens? Comparteix-ho amb nosaltres!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Menys d’un mes per poder gaudir de ‘Diablo III’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio