GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Linkle apareixerà en els nou joc de ‘The Legend of Zelda’ per a Wii U

El personatge ha causat furor entre els fans
By , on 29 de desembre de 2015

linkle

La nova heroïna de l’univers Zelda, Linkle, apareixerà en propers lliuraments del videojoc ‘The Legend of Zelda’. La versió femenina del més que conegut heroi Link apareixerà per primera vegada en el videojoc ‘Hyrule Warrios Legends’ per Wii O, presentat en Nintendo Direct. La notícia va causar furor entre els fans i els seus creadors han decidit tenir en compte al nou personatge de Zelda per a propers lliuraments.

El productor de la sèrie, Eiji Aonuma i el de Tecmo Koei, Yosuke Hayashi, estan d’acord a ampliar la vida de Linkle, el nou personatge amb trenes rosses i caputxa verda que apareixerà en el proper títol del videojoc ‘The Legend of Zelda’ per Wii U. En declaracions a IGN, Aonuma ha explicat que el nou personatge de l’univers Zelda ha aconseguit tindre molt bona acollida entre els fans i ha estat aquesta reacció positiva la que ha propiciat la seva inclusió en el primer títol de la saga de videojocs ‘The Legend of Zelda’.

Hem tingut una gran resposta dels fans, especialment fora de Japó. En veure aquesta reacció, Hayashi-sant i jo parlem i vaig decidir que sens dubte ens agradaria incloure-la en el proper títol. Estic molt content que ens van donar l’oportunitat de fer això amb ‘Hyrule Warriors Legends’.

Els creadors també han parlat sobre com és el nou personatge. Segons explica Hayashi, Linkle és una noia jove d’un petit poble de Hyrule que cuida cucos i que ha aspirat des de petita a ser heroïna. El seu punt fort és la seva amabilitat, sempre volent ajudar a tothom qui pot; no obstant això, aquesta amabilitat a vegades la porta a ser ingènua per confiar massa en les altres persones i fa que Linkle acabi ficada en aventures.

És infinitament alegre i amable però ingènua i sempre es para a ajudar als necessitats.

Tanmateix, els creadors d’aquest nou personatge de l’univers Zelda han explicat que la seva excessiva amabilitat amb els altres provoca que acudeixi al castell de Hyrule amb la finalitat d’ajudar, però el seu sentit de l’orientació la porta recórrer altres llocs abans d’arribar a la seva destinació. Però Linkle és un personatge molt positiu que sabrà transformar aquest desastrós sentit de la orientació en una gran aventura per a ella i el jugador.

Imatge: @NintendoAmerica a Twitter

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Linkle apareixerà en els nou joc de ‘The Legend of Zelda’ per a Wii U”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio