GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Les vendes PlayStation 4 superen els 6 milions

Sony mostra amb xifres l’èxit de la seva consola
By , on 18 de març de 2014

L’empresa Sony ha anunciat que la seva consola PlayStation 4 ha venut més de 6 milions de màquines des del seu llançament a finals del mes de novembre, segons les últimes xifres més actuals sobre la venda de la seva nova consola. El llançament mundial de l’any passat es va estendre a més de 50 països amb el pas del mesos, arribant al Japó –mercat originari de la multinacional– fa unes setmanes.

L’arribada de PlayStation 4 al Japó suposarà un increment de les vendes de la consola, que de moment ja aconseguit arribar a 6 milions d’usuaris de tot el món. Alhora, l’èxit en la comercialització de la consola d’última generació de Sony ha comportat una venda de 13,7 milions de jocs entre la trentena de títols que actualment estan disponibles per al format d’aquesta consola. Andrew House, president de SCE, celebra els resultats de la seva última consola fins al moment.

Entre els títols amb més projecció de vendes destaca ‘Killzone: Shadow Fall’, que ha aconseguit 2,1 milions de vendes (més del 15% respecte el total). Aquest fet es deu a que el videojoc es va incloure en molts paquets de promoció (consola, joc i comandaments DualShock4), on els usuaris podien comprar la PlayStation 4 i aquest joc alhora, tenint una primera aproximació a l’oferta de títols que s’ha anat ampliant durant els mesos en els que s’ha comercialitzat la consola d’última generació de Sony.

Tanmateix, l’empresa nipona també ha compartit dades sobre l’ús que en fan els jugadors de la seva nova consola. Així doncs, Sony defensa que el 90% dels compradors de PlayStation 4 es connecten al mode online quan passen una estona jugant, realitzant alhora 3,6 milions de retransmissions en directe sobre les partides en línea que fan els usuaris. Així doncs, les xifres apunten a un gran èxit de vendes i a una major acceptació d’aquesta consola respecte a la seva competidora, la Xbox One.

La curiositat pels jocs d’aquesta consola d’última generació també fa moure als usuaris i entusiastes a les xarxes socials i pàgines especialitzades en el món dels videojocs. Pel que fa que plataformes com Twitch i Ustream soportin 56 milions de sessions d’espectador, mentre que Sony parla de 100 milions d’elements compartits a les xarxes socials Facebook i Twitter amb un contingut referent a la nova consola PlayStation 4.

Imatge: Stiftelsen Elektronikkbransjen

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les vendes PlayStation 4 superen els 6 milions”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio