GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ ja ha arribat al mercat

El nou títol contindrà escenes no vistes al film
By , on 18 de juliol de 2016

El nou videojoc ‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ ja ha arribat al mercat. La nova aventura de Lego submergeix als jugadors en l’última pel•lícula de la saga ‘Star Wars’ com mai abans s’havia fet en un dels videojocs de la popular companyia. D’ençà el llançament al mercat el passat dimarts 28 de juny, els jugadors de consoles de PlayStation, Xbox, Wii U, Nintendo, PC i Mac poden sentir el despertar de la força com mai abans.

El títol ‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ es centrarà en les aventures, personatges i escenaris vistos en la última producció cinematogràfica de la saga galàctica. Però, per primera vegada els jugadors també podran protagonitzar aventures mai vistes abans, que van ocorre abans dels fets inicials de la pel•lícula que oferiran més informació sobre ella i els seus personatges; una forma nova de submergir-se en el món de ‘Star Wars’ i, especialment, de la seva última entrega.

Els jugadors poden participar en batalles de ‘blasters’ i utilitzar objectes i estructures com a cobertura en la lluita contra la Primera Ordre. Com a novetat dins dels jocs ‘Star Wars’ de Lego, les multi-construccions permeten utilitzar el mateix munt de peces de Lego amb diferents finalitats, com construir i reconstruir, resoldre reptes i avançar en el joc de diferents maneres.

Els jugadors poden experimentar tota l’emoció de la hípervelocidad en pilotar icònics vehicles com el llegendari Falcó Mil•lenari en batalles aèries. Aquesta aventura ofereix cinc àrees de joc lliure per explorar: D’Qar, Jakku, l’interior del Falcó Mil•lenari, la Base Starkiller i Takodana, juntament amb més de 200 personatges col•leccionables i personalizables, i més de 80 vehicles i criatures. A més, el joc, que estarà completament doblegat al castellà, compta amb diàlegs originals de la pel•lícula.

Desenvolupat per TT Games i distribuït per Warner Bros. Interactive Entertainment, el nou joc ‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ ja està disponible per a tots els usuaris de les consoles PlayStation 4 i Xbox One –que ja poden gaudir de la col•lecció completa– a un preu de 59,95 euros; per als jugadors PlayStation 3, Xbox 360 i Wii U per 49,95 euros. Tanmateix, les còpies per Windows PC (Steam) i Mac compten amb un preu de 39,95 euros; i per PlayStation Vita i Nintendo 3DS costen 29,95 euros.

Imatge: HJ Media Studios

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ ja ha arribat al mercat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio