GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

L’aposta de Nintendo per ‘Super Mario 3D World’

Un videojoc que recorda les primeres aventures de Mario Bros amb efectes i escenaris molt innovadors.
By , on 22 de novembre de 2013

Nintendo va anunciar a mitjans d’any que estava treballant en el nou videojoc Super Mario 3D World, per la Wii U. En un primer moment, va rebre moltes crítiques per part dels aficionats de l’empresa japonesa, que esperaven amb delit una nova edició del Super Mario Galaxy. A més, a la presentació, el resultat semblava massa al Mario 3D Land, que just havia sortit al mercat per la 3DS. El proper 29 de desembre podrem comprovar el resultat, però per les notícies que s’han anat publicant recentment, ha passat a ser un dels títols més esperats de l’any.

En aquesta aventura es podrà jugar amb quatre personatges: Mario, Luigi, Toad i la princesa Peach. És un joc de plataformes molt creatiu amb nivells molt originals i divertits on cal anar saltant, lluitant contra els enemics i desbloquejar noves fases. En certa manera, està inspirat en els primers videojocs de Super Mario, ja que és un joc de plataformes tradicional, tot i que modernitzat i millorat gràcies a les noves tecnologies, amb uns escenaris en tres dimensions i un realisme impressionant. L’estil dels espais afecta al joc i poden ser una complicació afegida a l’hora de jugar. Cada personatge, a més, té el seu propi estil, que poden fer que cada fase sigui diferent.

La banda sonora compta amb una orquestra en directe per tal de fer l’aventura més propera i interessant. A cada món, hi ha diferents proves i monstres que superar i lluitar. Com a innovació, la presentació de la història és molt diferent als jocs antics. Per exemple, Bowser condueix un cotxe que cal destruir per poder-lo derrotar. Les fases són més llargues, de manera que el joc té una durada important, per poder gaudir durant més hores de les aventures de Mario i companyia. Segur que no es fa gens pesat, degut al dinamisme dels diferents mons i escenaris.
 

Les diferents fases són en 3D i permeten una major diversitat a l’hora de jugar, explorant els diferents passatges, així com major facilitat per recórrer i explorar tots els racons secrets. Una novetat molt important i graciosa és la disfressa de gat, que permet trepar per les parets i atacar els enemics frontalment. El personatge, amb forma de felí, va molt més ràpid i, si agafa una cirera, es divideix en dos o tres, que corren lliurement per l’espai fins que xoquen contra alguna cosa. Sens dubte, una de les millors apostes de Nintendo per intentar revifar les vendes de la Wii U. Una aventura molt recomanable, visualment molt innovadora i amb fases molt entretingudes i divertides.

Foto de SobControllers a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “L’aposta de Nintendo per ‘Super Mario 3D World’”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio