GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Especials

La UPC School lliura els premis del concurs de videojocs Three Headed Monkey Awards Social Point

Les ponències del creador de l'exitós joc Stubies i l'animador de Cuerdas (Goya 2014) i Las Aventuras de Tadeo Jones acompanyaran l'acte d'entrega de premis
By , on 19 de maig de 2014

monkeys

CaixaForum Barcelona acollirà el proper dimecres 21 de maig l’entrega dels premis Three Headed Monkey Awards– Social Point, uns guardons que distingeixen els projectes de caràcter indie i amateur en el camp dels videojocs. L’entrega dels premis, concedits per un jurat professional del sector dels videojocs i pel públic, comptarà amb una dotació total de 6.000 euros repartits en tres guardons.

UPC School i Social Point són els encarregats d’organitzar i premiar als creadors de jocs, als quals s’organitzaran altres activitats centrades en la indústria dels videojocs. El Three Headed Monkey Awards reconeixerà un total de tres videojocs amb els guardons de Premi al Millor Videojoc, el Premi UPC School i el Premi Menció del Públic entre els 34 projectes de caràcter indie i amateur que han participat en la segona edició del certamen.

No obstant això, només els 10 jocs més votats entre els internautes han aconseguit l’oportunitat de ser valorats per un jurat professional. Els videojocs seleccionats per passar aquesta segona fase del concurs gràcies al suport dels internatues han estat: ‘Brave, he last turtle’; ‘Crazy Circus’; ‘GooDeeper’; ‘Flare of Faith’; ‘Freeze Me’; ‘Lumen; Phidgy’; ‘Playtime Stories’; ‘Spy Chameleon – RGB Agent’, i ‘Struggling to Survive’ en la desena posició.

En paral·lel a l’acte de lliurament dels guardons, se celebrarà una nova edició del cicle de conferències Open Talent de la UPC School.  Tanmateix, els assistents als premis Three Headed Monkey Awards podran conèixer l’experiència de dos professionals de renom del sector dels videojocs amb les ponències del creador del joc per a iOs ‘Stubies’ o l’animador del joc de ‘Les Aventures de Tadeo Jones’ i ‘Cordes’ (Millor curtmetratge d’Animació als premis Goya 2014).

Dos experiències a la indústria dels videojocs

En el marc de l’acte de lliurament de premis del Concurs de Videojocs Three Headed Monkey Awards – Social Point, dimecres que ve a les 19 hores del proper dimecres 21 de maig, el Caixaforum Barcelona també acollirà l’Open Talent, amb les conferències “Stubies. L’obstinada aventura de crear un joc indie” i “La diversitat d’un animador en la indústria digital”.

La primera ponència recau en Andreu Taberner, un dels dos joves emprenedors catalans establerts a Suècia que van desenvolupar el joc per a iOS ‘ Stubies’. L’arquitecte de professió reconvertit en creador de videojocs dispositius mòbils parlarà sobre la seva experiència en aquest darrer camp, amb l’aval d’haver creat un videojoc que ara per ara està en el top 10 de descàrregues de la App Store d’Apple a més de 50 països d’arreu del món.

Tanmateix, l’experiència professional en l’animació en 3D de personatges també tindrà molta força a les ponències organitzades per la UPC School i Social Point. Per aquesta banda, la trobada comptarà amb la presència de Michael Alcover, responsable de l’animació del joc ‘Les Aventures de Tadeo Jones’, guanyador del premi Zàping al millor videojoc infantil de l’any 2013; participant en l’animació del Premi Goya 2014 al millor curtmetratge d’animació per ‘Cordes’ i actual director d’animació en U-Play Studios.

El concurs Three Headed Monkey Awards –Social Point es divideix en 3 categories independents. El més important és Premi al Millor Videojoc, obert a tot tipus de públic on el videojoc escollit per un jurat de professionals del sector comptarà amb una dotació de 3.000€. El Premi a la Menció del Públic reconeix el videojoc més votat pel públic, amb una dotació d’1.500€. Per últim el Premi UPC School es dirigeix a tots aquells grups dels quals, com a mínim, la meitat siguin o hagin estat alumnes de la UPC, la Fundació UPC o la UPC School; compta amb una dotació de 1.500€.

L’assistència a l’acte dels premis Three Headed Monkey Awards és gratuïta però cal confirmar l’assistència a través de la web de la UPC School, ja que l’aforament és limitat.

Imatge: www.talent.upc.edu/

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La UPC School lliura els premis del concurs de videojocs Three Headed Monkey Awards Social Point”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio