GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Clàssics, PC, Videojocs

La tercera extensió de WOW, Cataclysm, ja està al mercat

Amb nous espais, millores en els personatges i nous protagonistes sembla que seguirà l’estela d’èxit de les seves predecessores
By , on 13 de desembre de 2010

El Worlf of Warcraft és el joc més popular del seu gènere

Ja ha arribat! Ja està al mercat! La tercera expansió del World of Warcraft ja està a la venda i el seu nom és WOW: Cataclysm. El 7 de desembre es va treure al mercat la nova versió del videojoc de rol més famós de tota la xarxa, una data esperada pels milers de fans de la saga que desitjaven poder provar el nou producte de Blizzard Entertainment. El nou joc incorpora nous personatges, nous espais, millores en el desenvolupament del joc i desenes d’opcions addicionals.

Per començar, aquesta versió incorpora dues noves races: els huargen i els goblins, nous personatges que sens dubte sorprendran a més d’un. A més, s’incorporen noves zones i professions i augmenta el nivell màxim que poden aconseguir els jugadors amb els seus personatges, que ara serà de 85. El joc et dóna la opció de elegir diferents classes i rols, entre els que trobem el guerrer, el sacerdot, el paladí, el xaman, el bruixot, el druida o el cavaller de la mort. Doncs bé, les característiques d’aquestes classes canviaran i augmentaran.

Així, per exemple, les facultats del cavaller de la mort augmentaran introduint noves opcions com la Suplantació Obscura, un ataca amb el que el personatge colpeja a un objectiu, un cop que permetrà al cavaller obscur copiar i desfermar el següent encanteri del seu rival. Aquest personatge també patirà canvis en el sistema de runes, unes modificacions que faran que els cavallers de la mort estiguin menys limitats. De la mateixa forma, els seus talents es veuran modificats.
WOW: Cataclysm és, com hem dit al principi, la tercera extensió del mític joc de rol. La primera s’anomena The Burning Crusade i va ser llançada el 2007; la segona és Wrath of the Lich King que va ser llançada el 2008. El WOW és un videojoc de rol multijugador massiu en línia el que permet que milers de jugadors entrin en el seu món virtual a través d’Internet i interactuïn entre ells. En aquest sentit, WOW és la primera plataforma d’aquest tipus en nombre de jugadors des que la segona extensió va ser llançada al mercat xinés. De fet, té el record Guinness de joc més popular.

Per això, no és d’estranyar que el passat 7 de desembre centenars de fans de la saga es reunissin a l’entrada de l’FNAC de Callao (Madrid) per donar la benvinguda i adquirir la nova extensió. Amb les seves millors gales i disfressats dels seu personatge preferit es reuniren per gaudir de la nova adquisició.

Foto: Jeremy Keith a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La tercera extensió de WOW, Cataclysm, ja està al mercat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio