GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Consells, PC, Videojocs

La realitat dels Sims

Un joc per deixar-se la vista
By , on 25 de maig de 2010

Els Sims 3, un nou món

Des de fa un temps estava pensant en fer un post a un dels meus videojocs preferits, i he pensat que els Sims es mereixien aquest tribut. Ara mateix, estic força enganxada als Sims 3, i tot i que encara no tinc cap expansió estic estalviant per poder-les tenir.

No sé si haureu jugat mai, però bé, us explico una mica la dinàmica dels Sims. Aquest és un videojoc que ens permet ser qui volem ser en un món que creem a la nostra mida. Començant pel nostre Sim, he de dir que ara per ara té la possibilitat d’escollir el vestuari, l’estil, pentinats, maquillatge… tot el que us pogueu imaginar. A més, i aquesta, si no m’equivoco és una novetat dels Sims 3, podeu escollit trets psicològics. En podeu triar 5 i això farà que el vostre Sim sigui únic. Hi ha trets per avorrir, carismàtic, sensible, artístic, cul de sofà... un munt, si jugueu a fer-vos un Sim de les vostres característiques el podeu fer clavat a vosaltres!

Un cop triades les característiques del Sim o Sims, perquè també podeu fer-vos una família, només queda triar un lloc on viure. Podeu escollir una casa ja feta o bé, comprar un terreny i fer-ne una como vosaltres desitgeu. Una petita trampa… — perquè als seguidors dels Sims ens agrada fer alguna que altra trampeta sense cap mena de malícia- al joc comences amb una quantitat determinada de diners dels Sims, però… si al mode de vida poses Ctrl+Shift+3 i escrius “motherlode” aconsegueixes 50.000$. Això et permetrà fer el que vulguis, comprar-te els llits més cars, fer una piscina, decorar el jardí…

En quant a la vida dels Sims… poden anar a treballar, tot i que si fas trampes como jo, no cal perquè els meus Sims estan tot el dia de festa, però bé, si decideixes que treballin pots triar com ha de ser el comportament del Sim en qüestió a la feina. Hi ha vàries opcions: treballar dur, fer la pilota, parlar amb els companys… En quant a la vida diària, el Sim pot anar a la gran ciutat i donar-se el luxe de menjar en un restaurant, anar a la biblioteca, a un saló de bellesa, tot el que t’imaginis és a la ciutat.

Un altre dels elements dels Sims 3 és que pots triar somnis de vida. Per exemple, el somni de la vida del meu Sim és arribar a ser polític, doncs tota la seva vida laboral ha d’estar relacionada amb aquest desig, ja que sino el Sim es sentirá frustrat i trist. Una de les altres novetats que incorporen és que en aquesta última versió els Sims es fan vells i arriben a morir. És important doncs, que tinguin una família, perquè sinó s’acabarà el teu personatge i no tindràs amb qui jugar.. Ah!! I una cosa que vaig descobrir l’altre dia, si quan un Sim mor, deixes la seva làpida al teu jardí pot tornar el seu esperit a casa, així que millor portar-los al cementiri, que els Sims s’espanten.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La realitat dels Sims”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio