GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

La PS Vita arriba a Espanya

El dia del llançament eren molts els fans que es trobaven a la tenda Sony de Madrid per aconseguir el seu exemplar
By , on 24 de febrer de 2012

Des d’ahir ja la tenim aquí, el moment que tantes i tantes persones han esperat durant tants mesos va arribar ahir a les 10 de la nit, quan a la Sony Store de Madrid, al carrer Serrano número 12, es donaven les primeres PS Vita d’Espanya. La presència de James A. Arsmtrong, vicepresident de Sony Computer Entertainment Europe, no feia més que sumar emoció al que ja era de per si una nit plena d’il•lusions.

Imatge de la PS VIta extreta de la pàgina web oficial

La gran massa de gent que es congregà a les portes de la tenda fa esperar uns bons resultats de vendes i és que segons el propi Arsmtrong s’esperen vendre unes 300.000 PS Vita aquest mateix any i uns 3 milions a nivell europeu. Tot i així, es tracta només de previsions doncs només el pas dels mesos permetrà comprovar aquestes previsions tan positives. De fet i després de l’onada d’histèria i emoció del principi al Japó, on ja fa temps que es ven la PS Vita, s’estan registrant els pitjors resultats que Sony recorda i és que en el rànquing de vendes es situen en quarta posició, per darrera de Nintendo 3DS, PlayStation 3 i PSP. Tot i així, els creadors esperen que amb la sortida al mercat de nou software, és a dir, de més jocs, les xifres tornin a remuntar. Només el temps ho dirà.

Les tendes espanyoles han rebut un total de 78.000 consoles en les dues versions que existeixen, amb i sense 3G, tot i que s’espera l’arribada de més màquines fins passar de les 100.000 a finals de maig. Aquestes xifres, molt importants a Espanya, semblen insignificants comparades amb les del Japó, on en els primers mesos es van vendre mig milió de consoles.

Tot i que ja hem parlat en alguna ocasió d’aquesta nova consola de Sony, no està de més recordar que es tracta d’un comandament amb pantalla tàctil de 5 polzades i tecnologia OLED, panel tàctil posterior que permet interactuar amb elements de la pantalla, processador de quatre nuclis, connectivitat wifi i 3G i accés directe a xarxes socials com Facebook, Twitter o Foursquare; el màxim exponent de les noves tecnologies. Amb aquesta avançada equipació la PlayStation Vita pretén fer la competència a la seva màxima rival, la Nintendo 3DS; ho aconseguirà?

Ja has aconseguit la teva PS Vita? Què et sembla aquesta nova creació de Sony? Compleix les expectatives que tenies? Explicans-ho!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La PS Vita arriba a Espanya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio