GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

La plataforma de ‘gameplays’ Twitch aposta per oferir videojocs online

‘Twitch plays Pokémon’ ha arrasat a la xarxa
By , on 13 de març de 2014

La plataforma de vídeo per a ‘gameplays’ Twitch està estudiant la possibilitat de convertir-se en una plataforma online per a videojocs, arrel d’una massiva participació dels usuaris a la partida ‘Twitch Plays Pokémon’, en la que es recreava una partida del joc per a Game Boy Pokémon Rojo. El repte del joc consistia en que tots els participants havien de controlar al personatge d’Ash Ketchum a la vegada.

En una entrevista realitzada al vicepresident de màrqueting de Twitch, Matthew DiPrieto, per part del portal MCV comentava que la multitudinària partida online de Pokémon “ha generat una gran audiència de forma sostinguda durant dies i ha captat l’atenció de tota la comunitat de Twitch”. Aquest fet fa plantejar-se a la directiva de la companyia la possibilitat de convertir-se en una plataforma online de jocs per a consoles.

Així doncs, DiPietro assegurava que la participació multitudinària de videojocs en aquesta partida ha sigut quelcom “únic a la historia” d’aquesta web de vídeos de ‘gameplays’. Alhora, explicava que el “gran volum d’activitat del xat ens ha ajudat a perfeccionar el nostre sistema de xat per a poder ocupar-nos de les càrregues massives que estem suportant” degut a la gran activitat dels usuaris a la plataforma després d’haver fet aquest joc massiu pioner.

Aquest interès per part del públic de la web, per provar a controlar a Ash Ketchum de Pokémon de forma massiva amb altres usuaris de videojocs, també ha fet que la directiva de Twitch estigui estudiant sobre els experiments socials que es poden desenvolupar a la web. Al respecte, DiPietro ha expressat que personalment espera veure noves propostes a Twitch, diferents a vídeos de ‘gameplays’, en un futur.

El vicepresident de màrqueting del portal online està convençut que ‘Twitch Plays Pokémon’ es una bona proba dels nous camins que es podrien desenvolupar a la plataforma. Tanmateix, ha destacat que aquest experiment es una oportunitat pels desenvolupadors de videojocs, que podrien experimentar amb noves característiques per als jocs arran d’aquesta partida massiva entre els jugadors i internautes de Twitch.

Per últim, la bona acollida de la partida massiva a Pokémon Rojo ha portat a que els responsables de la web de ‘gameplays’ hagin anunciat una nova partida multijugador. En aquesta ocasió, els usuaris podran participar de forma conjunta a una partida de l’edició ‘cristal’ de Pokémon; una nova proba que contribuirà a decidir les noves opcions de futur de la plataforma Twitch.

Imatge: bochalla

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La plataforma de ‘gameplays’ Twitch aposta per oferir videojocs online”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio