GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General, XBox

La nova actualització de la Xbox 360 ja està aquí!

El seu llançament va patir un retràs d’última hora
By , on 7 de desembre de 2011

La diferència respecte a les seves competidores s’estava fent ja més que evident i resultava lògic pensar que la Xbox 360 no tardaria en presentar una nova actualització que posés aquesta consola a l’altura de les altres. Així, i després d’un retràs als últims minuts que posà a tots els nervis a flor de pell, la remodelació del sistema operatiu de la Xbox està des de fa unes hores disponible.

Aconseguirà la Xbox 360 donar un nou impuls al seu sistema?

Aquesta actualització sembla ser, a priori, la més ambiciosa que la Xbox ha tingut fins ara i la prova la tenim en el seu pas de simple consola de videojocs a centre multimèdia i d’entreteniment per tota la família. Els canvis més significatius els trobem en la nova interfície Metro, pròpia de Windows Phone 7 i del pròxim Windows 8, una forma de donar coherència a totes les plataformes mòbils i de taula.

A més, i com a punt important, s’integra a l’actualització el sistema de control Kinect, que ja no es limitarà a una secció específica. Aquest era un dels punts més dèbils de la Xbox 360 davant les seves competidores que tenen totalment integrat el control del sistema a través dels gestos i la veu. Per contra, la Xbox només permetia el seu ús en seccions específiques, el que li restava competitivitat. Ara, Kinect està totalment adaptat i a través de la veu i els gestos permet que els usuaris es moguin fàcilment per tot el menú, a més, i com a punt curiós, hem de dir que els desenvolupadors de l’actualització han estat molt atents al jugador espanyol i no han volgut que aquest estigui limitat per qüestions fonètiques. Per això, han incorporat un sistema kinect que pugui entendre tant a un andalús com a un gallec, sense problemes ni malentesos. Cal dir que la utilització del sistema de control Kinect no és obligatòria, i que podem utilitzar la consola de forma tradicional.

Poder guardar els nostres perfils i dades a Internet sense necessitat d’un disc dur o una targeta de memòria serà gràcies a aquesta actualització, una realitat. La nova Xbox 360 millora les seves aplicacions de xarxes socials com Facebook, Twitter i Video Kinect i n’incorpora de noves: Youtube i Imagenio. Aquesta última és la plataforma IPTV de Movistar i des d’ella es poden veure fins a 12 canals de televisió entre els que es troben GolTV i Eurosports; també es poden llogar pel•lícules i sèries de televisió.

Què et sembla la nova actualització? Creus que amb ella la Xbox 360 aconseguirà estar a l’altura de les seves competidores?

Imatge | Aleks Dorohovich

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La nova actualització de la Xbox 360 ja està aquí!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio