GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Videojocs, XBox

Kinect per la Xbox 360, l’última revelació de Microsoft

L’aplicació et permet jugar sense comandaments
By , on 30 de desembre de 2010

Amb Kinect, Tu ets el comanament!

El món dels videojocs és un espai molt competitiu; les principals marques lluiten en una carrera continua per aconseguir els millors avenços i innovacions dins el sector, una competició molt difícil de guanyar i a la que s’han de dedicar molts esforços. Per això, el secret i el misteri acompanya cada nou llançament, el que fa que l’expectació sigui màxima i les filtracions molt freqüents.

Fa una miqueta més d’un mes es va destapar l’últim gran secret, en aquest cas en mans de Microsoft i és que es treia al mercat Kinect per la Xbox 360. Una nova forma d’entendre el món dels videojocs.
Kinect és un controlador de joc que permet als usuaris interactuar amb el joc sense necessitat de comandaments. De fet, el seu eslògan o explica tot: Tu seràs el comandament! I és que amb aquest nou tipus de mecanisme no necessites cap intermediari entre tu i el joc, ja que aquest captarà la teva imatge. Així, si el protagonista del videojoc ha de saltar, tu també ho hauràs de fer; si ha de xutar, ho hauràs de fer tu i si ha de batejar també serà feina teva.

Com s’aconsegueix un avanç així?
Doncs perquè Kinect està integrat per una càmera de captació del moviment VGA amb una resolució de 640 x 480 píxels a 30 FPS i una doble càmera de profunditat 3D de 640 x 480 píxels a 30 FPS. A més, compta amb quatre micròfons que permeten reconèixer diferents tipus de veus.


Perquè el sensor Kinect funcioni has d’ajustar-lo a una altura d’entre 60 i 180 cm del terra i centrat amb el televisor (pots col•locar-lo per exemple sobre la tauleta en la que està el televisor, uns centímetres davant d’aquest o sobre una prestatgeria si aquesta està situada sobre el televisor). Ves en compte que la llum del sol no incideixi directament sobre el sensor o sobre tu.

Kinect va veure la llum a Estats Units el 4 de Novembre i a Europa el 10 del mateix mes pel que encara no hi ha una amplia gama de jocs disponibles, alguns dels que ja podem gaudir són: Kinect Sports, Kinect Adventures, Kinect Joy Ride o Dance Central. Els principals competidors de la nova aplicació de la Xbox 360 són la WiiMotion Plus i la PlayStation Move, a les que tot i que no els hi manca totalment el comandament, són més precises i barates, ja que el preu de Kinect oscil•la els 150 euros, un preu bastant alt.

Sigui com sigui és un gran avanç en el món dels videojocs, una innovació que ens demostra que el cel no és el límit per aquest sector.

Foto: popculturegreek a flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Kinect per la Xbox 360, l’última revelació de Microsoft”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio