GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs, Wii

Jugar al Mario Kart, sempre un plaer

Un clàssic dels videojocs
By , on 10 de febrer de 2010
Un clàssic que es renova per a no morir

Un clàssic que es renova per a no morir

M’encanta poder escriure sobre videojocs i més si són dels meus preferits. El post passat vaig tractar el Guitar Hero, però avui…avui toca el clàssic entre els clàssics, Mario Kart! Aquest cop, però escriuré sobre la versió més nova, ja que esta tan ben aconseguida que em sembla impossible que algú no en sigui addicte.

La versió més nova és per a Wii i té l’opció de multijugador i de jugar online, detalls que encara fan més divertit el joc perquè així s’allarguen les partides en el peculiar món d’en Mario. A més la gran novetat d’aquesta versió del Mario Kart és que es pot jugar amb volant. Pels que siguin més clàssics poden continuar jugant amb el wimmote i el Nunchako, però pels més atrevits també existeix el volant. Pels que siguin una mica patosos, doncs bé, sempre podran divertir-se al caure, xocar, etc. però el volant segueix exactament les nostres indicacions, així que no hi ha excusa vàlida. Podeu triar entre kart o moto, depenent dels vostres gustos. L’elecció de la moto és divertida, però una mica suïcida.

Una de les coses que més m’agrada de jugar al Mario Kart és quan agafes alguns objectes determinats (en aquest cas un bolet) durant la carrera pots fer-te més gros i així aixafes als contrincants (muhahahaha), i també n’hi ha un altre que fa que agafis més velocitat. Personalment no em serveix de molt perquè quan vaig una mica més ràpid acabo a la cuneta, però bé, tot és intentar-ho.

El Mario Kart, a part de fer carreres, també té la modalitat de batalla que consisteix en anar “robant” els 3 globus de l’equip contrari. És molt entretingut i a més propicia que els companys de joc acabin arreglant diferències personals en el terreny virtual. Així que com a mínim no correrà la sang. És tracta d’aniquilar al vostre adversari, passant-li per sobre, tirant-li bombes… tot molt educatiu. També existeix el contrarellotge que es basa en anar batent rècords per les diferents pistes. Esta bé, però és menys entretingut que la resta.

Així que ja ho sabeu, si voleu assegurar-vos la diversió opteu per un clàssic com el Mario Kart. Amb o sense volant segurament que us tornareu addictes a les diferents pistes i recorreguts que s’han de fer durant el joc. Fomentareu la competició entre amics o familiars, i us convertireu en el vostre personatge preferit. El meu és el Toad, el vostre?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Jugar al Mario Kart, sempre un plaer”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio