GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Consells, Esports

Jocs de motos: varietat en creixement

Una sel·lecció on escollir tot i més sobre les dues rodes
By , on 25 de setembre de 2009
Al març de 2010 arriba la darrera versió de Moto GP

Al març de 2010 arriba la darrera versió de Moto GP

Responent a la demanda d’alguns lectors avui us volem parlar d’alguns dels jocs de motos més destacats del mercat. Cert és que en el terreny dels jocs de motor, els cotxes marquen encara la línia a seguir, amb una quantitat de videojocs -de qualitat diversa clar- més àmplia. Però, en tot cas, els fans de les motos poden estar contents amb la quantitat de jocs de les dues rodes que en els darrers anys han aparegut. Farem un petit tast per a diverses videoconsoles i PC:

PSP: els jocs de motos per a PSP són prou variats, amb diverses entregues durant el 2008 i 2009 que no crec que deixin impassius els seus fans. Si voleu anar per terreny pedregós i viure una gran aventura us aconsellem la saga Mx vs. ATV. El 2008 va sortir la versió Untamed i aquest darrer trimestre d’any ens trobem amb Reflex, ambdues amb moltes modalitats de jocs i una jugabilitat sobre la sorra i les dues rodes interessant. Si passem a l’asfalt us podem recomanar dos videojocs més, el clàsic Moto GP, cada cop més complet i amb opció de jugar fins a 8 jugadors a través del WiFi, amb els pilots actualitats i més ben caracteritzats i SBK 09 Superbike World Championship, amb tota l’emoció de les Superbikes.

Nintendo DS: novament, la saga Mx vs. ATV torna en la versió DS amb bones sensacions per al jugador. Un altre clàssic en el temps és Moto Racer, millorat amb els anys, un joc de conducció arcade amb diverses modalitats dins el món del motociclisme. Una altra opció interessant sobre l’asfalt poden ser Ducatti Moto, un joc fet exclusivament per la marca italiana per a la Ninendo DS amb 50 desafiaments per al jugador. Completem les nostres recomanacions amb Yamaha Supercross i Powerbike.

La sag MX vs ATV està a totes les videoconsoles

La sag MX vs ATV està a totes les videoconsoles

Wii: Moto GP és un dels jocs més interessants per a la sempre divertida Wii, amb la sort de comptar amb les llicències oficials de pilots i equips i uns gràfics acurats elaborats per Capcom. Nitrobike és una altra opció per a viure-ho de forma aventurera i, si volem estar sobre les quatre rodes però amb sensació d’anar sobre la moto, proveu ATV Quad Kings. A més, també trobeu per a Wii Yamaha Supercross i la saga Mx vs. ATV.

PS3: el març de 2010 arribarà Moto GP 09/10, diuen que la versió més realista i espectacular de tota la saga amb llicència oficial. En el terreny irregular trobem Motor Storm, un dels jocs amb bona crítica en aquesta modalitat per la seva espectacularitat. També sobre la sorra probeu Pure, per a anar sobre els Quads, a més dels ja anomenats videojocs de la saga Mx vs. ATV. Sobre l’asfalt també teniu la versió per a PS3 de SBK 09 Superbike World Championship.

XBox 360: Trials HD ens aporta bons gràfics, salts interessants i més de 50 pistes a escollir. A més, altres noms anomenats per a la resta de videoconsoles com Moto GP 09/10, Pure, SBK 09 Superbike World Championship o Mx vs. ATV.

PC: per últim, anem als jocs de motos per a PC, potser la plataforma amb més varietat i amb les entregues de Pure, Moto GP, SBK 09 Superbike World Championship, MTX: Mototrax i Silkolene Honda Motocross GP.

Sempre que ho veieu interessant, podem aprofundir en alguns dels jocs sel·leccionats en aquest post per a apropar-vos les nostres opinions i conèixer les vostres. El món de les dues rodes té molt a dir en els propers anys.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Jocs de motos: varietat en creixement”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio