GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PSP

‘Jazz: Trump’s Journey’, també per PS Vita

La trama del videojoc estableix un paral•lelisme amb la vida del music de jazz Louis Armstrong
By , on 13 de setembre de 2012

Buscant per aquí i per allà noves aplicacions pel mòbil he donat amb un tema que segur us interessa i que a més m’ha sobtat molt. ‘Jazz: Trump’s Journey’, un videojoc que començà com a una aplicació pel mòbil, donarà el salt (a la gran pantalla) i passarà a la PS Vita. La sorpresa ve arrel del sentit d’aquest salt, doncs fins ara era molt més freqüent que es donés al revés i que fossin els famosos videojocs els que tinguessin el seu símil com a aplicació. Vol dir això que els mòbils estan guanyant terreny a les consoles?

Egg Ball Games, amb col•laboració amb Bulkypix, ha anunciat que ‘Jazz: Trump’s Journey’ arribarà a la PS Vita, després d’haver trobat el seu lloc a Android, iPhone i iPad. La trama del videojoc té un cert paral•lelisme amb la vida de Louis Armstrong, doncs està protagonitzada pel Trump, un jove músic de Nova Orleans que a principis del segle XX intenta formar una banda de jazz.

Una de les millors característiques de l’aplicació és, sens dubte i com no podia ser d’altra manera en un joc d’aquesta temàtica, la música. I és que una autèntica banda de jazz s’ha fet càrrec de les cançons. La qualitat de ‘Jazz: Trump’s Jouney’ no passa desapercebuda i segurament per això ha guanyat el premi a Millor Videojoc del 2012 que dóna el Ministeri de Cultura Francès.

El grafisme és un altre dels punts a tenir molt en compte, doncs gràcies al seu detallisme podrem viatjar des de casa a la Nova Orleans del segle XX i viure al costat del Trump totes les aventures que haurà de passar per aconseguir la seva anhelada banda i el cor de la seva estimada.

Si no voleu esperar a comprovar la qualitat d’aquesta meravella a que surti per a PS Vita, podeu descarregar-vos l’aplicació al mòbil. A més, bona notícia! Els dos primers nivells són gratuïts, així que pots provar-la i comprar-la si et convens.

Encara estàs aquí? Corre, agafa el mòbil i descarrega’t aquesta aplicació. Si t’enganxa i et quedes amb ganes de més sempre podràs recórrer al videojoc que sortirà a finals d’any. Segur que també vindrà carregat de novetats!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Jazz: Trump’s Journey’, també per PS Vita”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio