GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Ja tenim aquí el nou GTA V

El videojoc més car de produir de la història es preveu com l'èxit de la temporada a nivell d'acceptació del públic, tècnic i narratiu.
By , on 19 de setembre de 2013

GTA V

Ja ha sortit a la venda el nou Grand Theft Auto, la cinquena edició d’aquesta saga de videojocs. S’ha fet de pregar, ja que la seva sortida al mercat estava prevista per principis d’any, però ja el tenim a les mans per poder gaudir d’altes dosis d’acció i violència. La darrera edició va publicar-se l’any 2008, així que han hagut de passar 5 anys per tal que els fans ansiosos puguin tenir el desitjat videojoc a la seva col·lecció. El GTA V està considerat el videojoc més car de la història pel què fa a la seva producció, que ha costat al voltant d’uns 201 milions d’euros. A la llista de cars li segueix ‘Star Wars: The Old Republic’, que va costar 151 milions d’euros.

Ara bé, malgrat ser tant costós, s’espera que els ingressos siguin molt grans, per recuperar la inversió. Les previsions diuen que es vendran més de 25 milions de còpies en el que queda d’any, el que suposaria 1.186 milions d’euros de beneficis. I és que no només cal comptar els seguidors de les darreres edicions, que esperaven el GTA V amb delit, sinó també altres jugadors que voldran gaudir de la seva gran qualitat. Els videojocs de GTA són tot un fenomen que poden aglutinar moltes persones de diferents perfils.

El GTA V, com la resta de videojocs de la franquícia fins ara, és un joc d’acció en tercera persona. Però en aquest cas, s’incorpora per primera vegada tres personatges protagonistes. Les seves històries es relacionen i es poden controlar per separat, tot i que coincidiran en diferents situacions. L’escenari on es juga és una recreació molt fidel de Los Ángeles, anomenada Los Santos. El joc està disponible per Play Station 3 i Xbox 360, com a forma de fer-lo arribar a un públic més ampli abans no aparegui la nova generació de videoconsoles.

Les crítiques que ha rebut el GTA V per part dels especialistes i el públic general han sigut molt positives. El nou videojoc està carregat d’activitats per realitzar amb els seus protagonistes, com jugar a ping pong, passejar el gos…, a part de realitzar les diferents missions. Els gràfics són molt bons i provoquen una sensació de realisme mai vist a les consoles. A més, hi ha molta cura pels detalls com és el cas de l’emissora de ràdio, amb més de 42 hores reals de música i diàlegs. Es considera una joia a nivell tècnic, però també narratiu que recomanem tant als aficionats de la franquícia GTA com als amants dels jocs d’acció i entreteniment.

 

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Ja tenim aquí el nou GTA V”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio