GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Ja queda menys per Pokémon X i Y

El nou videojoc sortirà al mercat el proper 12 d'octubre a nivell mundial
By , on 25 de juliol de 2013

Pokemon

A la passada edició de l’E3, Nintendo va mostrar moltes de les seves novetats (que es basaven, principalment en potenciar els nous videojocs de Mario Bros). Entre elles hi havia l’esperada nova edició de Pokémon. A l’octubre arribarà als mercats de tot el món els nous jocs Pokémon X i Y. Poc a poc es van publicant novetats sobre com seran i les ganes de poder provar-lo i jugar van en augment. En aquesta edició, la història es desenvolupa a la regió Kalos, i la dinàmica és la mateixa: convertir-se en el millor entrenador d’aquestes criatures i guanyar el màxim de medalles possibles i ser campió.

Al principi, el professor Ciprés donarà al protagonista un Pokémon (a triar entre Chespin, Fennekin i Froakie) i una Pokédex, per poder investigar per la regió Kalos i descobrir quines criatures s’ha trobat l’heroi. Entrenant i caçant els diferents Pokémon, hi haurà la possibilitat de presentar-se a gimnasos i combatre contra els entrenadors. En aquesta edició hi ha la Violeta, Lino, Clem i altres que caldrà descobrir. Com a cada edició, a Pokémon X i Y, no podia faltar la criatura misteriosa, molt difícil de capturar. En aquest cas s’anomenen Xerneas i Yveltal. El primer és de tipus fada i és molt poderós, perquè utilitza l’anomenada ‘Aura Feérica’ i pot debilitar a pràcticament tots els seus oponents.

El cas de Yveltal és un Pokémon de tipus sinistre i volador. La tasca de capturar-lo és molt complicada, perquè utilitza l’acció de ‘Aura Oscura’, que és molt potent. Però una vegada sigui caçat, és molt efectiu en els combats dobles i triples, combinant-lo amb els Pokémon del seu mateix tipus, per crear estratègies molt efectives. Però els nous Pokémon X i Y està carregat de novetats. En primer lloc, cal destacar la millora tant notable en els gràfics. Ara els personatges es veuen en tres dimensions i els escenaris tenen un realisme com mai fins ara.

També hi ha una secció dedicada exclusivament a cuidar dels Pokémon, per millorar el seu estat d’ànim, les seves relacions i, per tant, les seves capacitats a l’hora de lluitar. Gràcies a la capacitat tàctil de la Nintendo 3DS, els jugadors podran acariciar i interactuar amb les seves criatures, com donar de menjar o pentinar. Els afortunats que ja han pogut provar el videojoc a l’E3, han assegurat estar molt contents amb el resultat. El producte no defraudarà els jugadors, ni molt menys els aficionats de la saga, que podran capturar nous Pokémon i descobrir noves regions.

Foto / Kate Haskel

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Ja queda menys per Pokémon X i Y”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio