GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
XBox

Ja queda menys per conèixer tots els detalls de la nova Xbox

El Kinect tindrà major precisió però es desconeix si es requerirà connexió permanent a Internet per poder utiltizar-la
By , on 29 de abril de 2013
Xbox

La Xbox 360

Microsoft ja està treballant en la nova consola Xbox, que s’anomenarà Xbox Infinity. La seva presentació oficial havia de ser durant el mes d’abril, però la cita s’ha aplaçat fins el proper 21 de maig. Però uns dies més tard, a l’Electronic Entertainment Expo de Los Ángeles, es mostrarà el catàleg sencer de videojocs que s’estan preparant. Si ja fa uns mesos que Sony va presentar el seu projecte per PlayStation 4, ara li toca a Microsoft presentar com està millorant la seva consola estrella. Pel què fa el seu nom, no s’assegura encara que s’anomeni ‘Infinity’, però sí és el més probable, tot i que el projecte s’anomena ‘Durango’, així que també hi ha la possibilitat que tingui aquest nom. Però ‘Infinity’ és el més probable perquè té relació amb la idea de Xbox, de crear entreteniment sense límits d’edat, amb aplicacions socials, televisió, cinema…

La nova Xbox és una consola molt esperada per part dels usuaris aficionats dels videojocs, perquè saben que els sorprendrà gratament. Quan va aparèixer la primera consola el 2001-2002, el mercat ja estava força acostumat als productes de PlayStation 2, de manera que el seu èxit va ser força relatiu. Però amb la següent generació, tant la Xbox 360 com la PlayStation 3 s’han mantingut en un empat al mercat. La consola de Microsoft ha passat a ser un referent en el mercat de videojocs, sobretot als Estats Units i Regne Unit. La seva estratègia és la multiplataforma, fer que la consola no només serveixi per jugar, sinó que es pensi més en els usuaris i les seves necessitats.

El més probable és que es potenciï el Kinect. Aquesta tecnologia integrada a l’Xbox 360 permetia jugar amb els moviments, tot i que es limitava a videojocs de ball. El que és desitjable és que tingui altres utilitats, com per exemple donar ordres a la consola mitjançant la veu o el moviment de les mans. No és tant poder ballar sinó que també es puguin veure pel•lícules, aturar les partides o jugar indicant-ho amb la veu. El que s’espera de la nova Xbox i el nou Kinect és una major precisió. És a dir, que sigui capaç de reconèixer i distingir veus i les persones que es troben davant de la pantalla.

Durant les darreres setmanes, s’han accentuat els rumors sobre si la consola requeriria una connexió permanent a Internet per poder funcionar. Poc se’n sap de la qüestió, caldrà esperar fins el 21 de maig per saber-ho, però tot apunta a que així sigui. És una manera de protegir la consola i els videojocs contra la pirateria. Encara queden moltes incògnites per resoldre, però el que sí hi ha és una gran expectació per la nova Xbox. Només cal esperar una mica per anar coneixent més detalls.

Foto de catatronic a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ja queda menys per conèixer tots els detalls de la nova Xbox”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio