GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
XBox

Ja és aquí el Halo 4 per XBox 360

By , on 6 de novembre de 2012

Ja està aquí el Halo 4, que surt a la venda el dia 6 de novembre. La presentació del videojoc va ser, si més no, molt sorprenent i espectacular: es van convocar als mitjans de comunicació a Liechtenstein (Suïssa) perquè experimentessin en primera persona com seria el joc. Així doncs, la ciutat estava completament ambientada i es va produir una batalla amb explosions reals i molts efectes. Aquest tipus de presentació demostra l’espectacularitat i el poder de la indústria del videojoc, que produeix molts ingressos i beneficis en el sector de la cultura.

El joc només està disponible per la XBox 360 i té dues versions: de 62€ i 80€ l’edició especial. Per 20€ de més, l’edició col•leccionista inclou una presentació especial del joc, un pase d’una temporada (amb 9 mapes i 6 especialitzacions pel format multijugador), un esquema de personalització d’armadures i detalls digitals nous, amb complements per l’avatar. En canvi, amb el pack senzill, s’inclou només el videojoc.

El nou Halo 4 s’ha presentat com un videojoc molt ambiciós i modern. És el més car de tota la saga perquè s’ha potenciat la opció multijugador. Ara bé, l’opció individual probablement decebrà a la majoria de jugadors en saber que només dura 6 hores. Malgrat això, la jugabilitat i l’estil narratiu del joc és excel•lent, però el jugador es queda amb ganes de més. Per tant, s’ha volgut aprofundir més en el contingut i no tant en la durada, fent un producte més breu però d’una millor qualitat. A més, tot depèn de l’habilitat que tingui el jugador, pot trigar més en superar el joc si es para més estones a buscar pels racons i explorar-ho tot.

La nova entrega de Halo és l’inici d’una nova trilogia, però recupera l’essència dels seus orígens. L’ambientació, les fases que cal superar i el so potser són els seus punts forts, tot i que ja han aparegut les primeres crítiques al doblatge. El mode individual és força frenètic i excitant, molt addictiu i molt ben treballat. Hi ha gran diversitat de fases que cal superar, de manera que no tot són tirotejos.

L’empresa creadora del joc, 343 Industries, també ha volgut renovar l’opció multijugador, per tal d’innovar i millorar les seves capacitats. Amb el Halo 4, cada jugador pot personalitzar el seu estil de joc sense perdre la jugabilitat ni l’entreteniment d’aquest format. En aquest mode també hi ha diferents jocs on els diferents jugadors d’arreu del món poden competir per aconseguir les millors armes o guanyar punts. Sens dubte, és un dels jocs més recomanats d’aquesta temporada.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ja és aquí el Halo 4 per XBox 360”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio