GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
XBox

Ja comença la competició entre PS4 i Xbox One

Sony espera vendre 5 milions d'unitats de PS4 abans del 31 de març de 2014, una fita molt optimista
By , on 30 de setembre de 2013

La PlayStation 4 sortirà al mercat mundial el proper 29 de novembre. Fins aleshores, es poden realitzar reserves a les botigues distribuïdores més importants. Costarà 399€, front els 499€ que costarà la competidora Xbox One. Sony ja ha anunciat que espera vendre més de 5 milions d’unitats de PS4 en aquest any fiscal, que s’acaba el març de 2014. És una expectativa molt alta, ja que una setmana abans surt a la venda la nova Xbox, que també és possible que tingui un èxit destacat. Sí que és cert que els experts creuen que la PS4 es vendrà més que la Xbox One, degut a les característiques de cadascuna.

Per competir millor en el mercat, Sony ha anunciat que publicarà 20 videojocs nous per tal que els nous usuaris puguin gaudir de les noves aventures i en una qualitat excepcional. Si les coses van com es preveuen, la PS4 suposaria un increment del 40% de les vendes respecte la PS3. Són previsions molt optimistes que suposarien una major recuperació per l’empresa, que ha perdut molt pel què fa a les televisions, però caldrà veure si es fan realitat. Fins que no puguem veure com són la Xbox One i la PlayStation 4 en directe, a les nostres pròpies mans, de moment ens hem d’acontentar amb les informacions que publiquen les respectives empreses.

Per la Xbox One, se sap que es potencia molt el Kinect, el detector de moviment, per poder jugar d’una forma més dinàmica. Però, en canvi, la PS4 potenciarà molt el detector de veu
. A més, la consola de Sony es podrà connectar amb dispositius mòbils, per poder generar noves formes de jugar. La companyia ha presentat la PS Vita TV, un aparell que permetrà veure pel·lícules, programes i jocs a la televisió. És compatible amb PS4 Remote Play, de manera que també es podrà jugar amb els videojocs de la nova PS4. La PS Vita TV serà compatible amb els jocs de PS4, PSP i PS One, a més de poder-se connectar a Internet, tenir aplicacions, detector de veu i el xat Party.

 

Microsoft, per la seva part, ha explicat, com a novetat, que la Xbox One, a diferència de la Xbox 360, no es podrà col·locar en posició vertical. Si més no, no és recomanable fer-ho, tot i que cada usuari és responsable de la seva consola. Ara bé, segons han explicat, l’aparell es va dissenyar per estar en vertical i és millor no canviar això perquè en aquesta postura no podrà suportar tot el pes del seu interior.

Foto de Mooshuu a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Ja comença la competició entre PS4 i Xbox One”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio