GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Wii

Ja arriba el Pikmin 3

La nova aventura compta amb tres protagonistes que es perden per l'univers i s'hauran de retrobar gràcies als Pikmin.
By , on 30 de juliol de 2013

Presentación Pikmin 3

Aquesta setmana surt a la venda el nou videojoc de Pikmin, per la Wii U. Fa aproximadament 12 anys va publicar-se la primera edició de Pikmin. Era un projecte molt personal de Shigeru Miyamoto que va tenir un èxit força inesperat. Gràcies a això, avui dia podem parlar de la tercera part de Pikmin. Al joc s’explica la història del Capità Olimar, que pateix un accident i la seva nau queda completament destruïda. Per això, els petits personatges entranyables hauran de reconstruir-la i així poder tornar al seu planeta natal. La mecànica del joc és el millor, perquè és àgil i entretingut. A l’any 2009 es va recuperar la història per la Wii, ara els Pikmin tenen una nova aventura a la Wii U.

El joc ja està disponible a Japó i les xifres de venda han sigut molt positives. Durant la primera setmana es van comercialitzar més de 90.000 ‘Pikmin 3′, una xifra superior a la primera edició del joc al 2001. No és una dada tant bona com la segona edició, però cal recalcar que el nombre de persones que disposen la Wii U és força baix. Ara bé, és important destacar que durant els primers dies en què el joc va sortir al mercat, les vendes del pack del videojoc amb la Wii U ha sigut molt satisfactòries.

‘Pikmin 3′ és un projecte que va néixer l’any 2008, però que les capacitats de les consoles no permetien desenvolupar. Amb l’alta definició i els comandaments de la Wii U han facilitat que aquest joc pugui veure la llum, després de tants anys d’espera. El joc és a temps real, característica que ja ve des del primer ‘Pikmin’, com per exemple ‘Animal Crossing’, que possibilita donar cert realisme a l’aventura adaptant-la al temps real de les accions. En aquesta tercera edició, els tres protagonistes, Alph, Brittany i Charlie es perdran per diferents planetes buscant primeres matèries pel seu planeta Koppai. L’objectiu serà que es puguin retrobar, amb l’ajuda dels Pikmin, unes petites criatures de colors.

La dinàmica és força senzilla, consisteix en què cada protagonista ordenarà als Pikmin a realitzar diferents accions, com és ara recollir objectes, destruir murs o lluitar contra els monstres. Hi ha cinc tipus de Pikmin: vermells (molt agressius i immunes al foc), grocs (salten molt alt, els hi agrada la electricitat), blaus (poden nedar sota l’aigua sense ofegar-se gràcies a les seves brànquies), negres (són com roques, molt durs i que poden realitzar cops molt forts als enemics) i els voladors (poden volar i realitzar atacs i estratègies des de l’aire). El joc és molt entretingut perquè cal criar i cuidar els Pikmin perquè es reprodueixin, així n’hi haurà més.

Foto / pop culture geek

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Ja arriba el Pikmin 3”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio