GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Imminent llançament de ‘Kingdom Hearts: Dream Drop Distance’

El videojoc no es traduirà ni a l’espanyol ni a l’italià
By , on 17 de juliol de 2012

Ja podem tocar amb els dits el llançament del nou videojoc de la saga ‘Kingdom Hearts’. ‘Dream Drop Distance’ estarà disponible per Nintendo 3DS a partir del 20 de juliol, moment en els que tots els fans de la saga podran començar a gaudir de les aventures que viuran Sora i Riku.

Com a novetat, cal remarcar que ‘Dream Drop Distance’ no es traduirà ni a l’espanyol ni a l’italià. Es distribuirà en anglès, francès i alemany, tot i que el manual d’instruccions i els textos de la caixa si vendran traduïts.

Pel que fa a l’argument, es centrarà en l’examen de graduació per convertir-se en mestres de Sora i Riku (traducció de ‘cel’ i ‘terra’); una trama amb moltes connexions amb ‘Kingdom Hearts II’ i ‘Re:coded’, així com ‘Birth by Sleep’. Les accions es situaran en diversos mons, alguns ja presentats a ‘Kingdom Hearts’ i altres de nous. Durant el joc podrem controlar a diferents companys així com capturar a qualsevol Dream Eater i convertir-lo en el teu company.

A més, aquest nou llançament comptarà amb una modalitat en línea, una característica bàsica en els jocs d’avui dia que permet interaccionar amb altres jugadors i que dóna un altre sentit al jugar.

‘Kingdom Hearts: Dream Drop Distance’ arriba a les tendes després de set entregues de la saga. Al 2002 es presentà el primer videojoc, ‘Kingdom Hearts’, dos anys més tard, el 2004 arribà ‘KH Chain of Memories’, seguit de ‘Kingdm Hearts II’ el 2006. Com si de dos anys en dos s’anés, el 2008 es llançà ‘KH Re:Chain of memories’ i un any més tard, el 2009, ‘KH 358/2 Days’. Des de llavors any rere any hem pogut gaudir de noves aventures i emocions amb ‘KH Birth by Sleep’ el 2010, ‘KH Re:coded’ el 2011 i finalment ‘KH Dream Drop Distance’ el 2012.

Veiem doncs, com es tracta d’una saga molt fructífera i eficient, que dóna molts beneficis tant a creadors com a jugadors. Segurament per això és un dels videojocs més mítics i estimats, així com un dels més esperats. Per sort, només queden tres dies perquè tots puguem tenir entre les mans el nostre videojoc, tot i que sigui en anglès. Potser, tot i les crítiques que ha despertat, ens és útil per practicar la llengua. Tu que en penses?

Estàs d’acord en que Nintendo i Square Enix no distribueixin el videojoc en espanyol o italià? Explica’ns-ho!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Imminent llançament de ‘Kingdom Hearts: Dream Drop Distance’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio