GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Ibuki, nou personatge per a ‘Street Fighter V’

La ninja serà un personatge jugable
By , on 10 de juny de 2016

El videojoc ‘Street Fighter’ s’ha convertit en tota una icona d’aquesta industria, un títol que ha donat hores i hores de diversió a un bon grapat de jugadors i que ha influït en l’aparició de nous jocs com ‘Science Kombat’. Una incombustible saga de videojocs que en aquesta cinquena entrega ens portarà un nou personatge amb el que atonyinar als altres per aconseguir el títol de mestre de les arts marcials: Ibuki, una ninja amb aparença de colegiala però gran passió per la lluita.

En la cinquena entrega de ‘Street Fighter’, Ryu, Ken, Vega i els altres tindran una nova lluitadora entre les seves files. La nova combatent s’afegirà als personatges jugables del nou ‘Street Fighter V’ amb la finalitat de competir pel títol de les arts marcials. Encara no es coneixen més detalls sobre les seves tècniques de lluita o la data oficial de la seva arribada al videojoc, però Capcom ja ha fet públic un vídeo on es pot veure a la lluitadora en acció.

Capcom ja ha publicat al canal del seu joc el primer tràiler on poden veure’s algunes de les tècniques de combat amb les quals arribarà la ninja. Sota el seu uniforme de colegiala i màscara, s’amaga tota una lluitadora que domina tècniques ninja, doncs Ibuki podrà llençar kunais (ganivets) i bombes als seus rivals amb els que podrà combinar ‘combos’ terra-aire. Tanmateix, Ibuki també podrà planejar a l’aire durant uns instants mentre fa els salts gràcies a una espècie de paracaigudes improvisat o utilitzar els seus ràpids moviments per esquivar i així ser un blanc difícil d’atrapar o colpejar.

No es tracta de la primera aparició de Ibuki en un joc de la saga. La lluitadora ja apareixia en el ‘Street Figher III: New Generation’. Ara, seguirà els passos d’Alex i Guile, les últimes incorporacions de Capcom al seu videojoc de lluita, en els mesos de març i abril, respectivament; i apareixerà com un dels personatges jugables del nou ‘Street Fighter V’. De moment no se sap el dia exacte en el qual podrà començar a descarregar-se el personatge.

Així doncs, Ibuki serà un dels 6 personatges que apareixerien com descarregables una vegada llançat el joc; una sorpresa, ja que els rumors apuntaven a que Balrog el lluitador que apareixeria al maig. Encara queda, poder desbloquejar a Balrog, Juri i Urien; tot i que que també pots comprar els personatges i tindre’ls disponibles sense esperes. Malgrat l’escassetat de continguts que la pròpia Capcom ha reconegut, sembla que tant la quantitat de personatges com la de maneres de joc està creixent considerablement amb el pas de les setmanes.

Imatge: Street Fighter

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ibuki, nou personatge per a ‘Street Fighter V’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio