GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General, Videojocs

Hitman GameCube

Con este videojuego podemos regresar al pasado y enfrentarnos a todos nuestros peores enemigos
By , on 20 de octubre de 2012

Haurem de lluitar dins d'entorns oberts habitats pels enemics que ens tanquen el pas

El joc comença quan despertem lligats a un llit, en un entorn asèptic a la vegada que sinistre. De sobte una veu ens aixeca, ens obre la porta i ens indica què fer, com moure’ns. És impossible no sentir-nos com un conillet d’índies enmig d’un laberint, però l’única cosa certa que sabem en aquest moment és que tenim un codi de barres gravat al clatell els últims dos dígits són 47 i un dos especials per poder moure’ns en silenci i poder matar.  Aprofitem per eliminar un guàrdia i escapar del recinte, mentre aquesta veu que ens parlava somriu de satisfacció en veure-ho per les càmeres de seguretat.

Un any més tard, 47 com solen cridar, viatja per tot el món per matar quatre caps del crim: un líder de la tríada Xarxa Dragon a Hong Kong, un senyor de la droga a Colòmbia, un terrorista austríac a Budapest i un contrabandista d’armes a Rotterdam.

Diana Burnwood, una de les nostres contactes més fiables y fidels dins dels murs de la ICA, l’Agència Internacional de contractes que ens fa servir i que rep encàrrecs d’alt nivell ni més ni menys que de la NSA el MI6 britànic, la CIA o el FBI, ens adverteix que el client que ha encarregat els assassinats vol liquidar un altre més, un metge d’un manicomi a Romania, casualment del qual escapem.

Després matar, el client se’ns revela com el professor Ort Meyer, el nostre ‘pare’, el metge que ens va crear en una proveta a través de les mostres dels quatre assassins més notoris del món les nostres quatre víctimes anteriors. En un autèntic Tour-de-Force final genial que barreja acció i tragèdies familiars, 47 explora el manicomi i troba un gegantí laboratori de clonació. Ort Meyer allibera un esquadró de 48s que liquidem un darrere l’altre.

El mateix Ort Meyer ens confon amb un dels 48 i aquest ens culpa de no haver pogut reconèixer el seu propi fill de Ort Meyer és la cinquena mostra genètica que conforma el nostre ADN, mentre Hitman s’agenolla i li trenca el coll.

Relacionat amb el motor gràfic Glacier, Hitman fa seva la infiltració en tercera persona, encara que afegint-li un component shooter que ens brinda l’opció d’escollir de quina manera volem passar-nos el joc, cosa que esquitxa directament la jugabilitat que, encara que amb una càmera vista en 3 ª persona, maneja el personatge més com en un FPS, a l’estil de jocs com Max Payne o el primer Bloodrayne.

Foto: Hitman

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hitman GameCube”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio