GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
ps3, Videojocs

Guitar Hero, converteix-te en un artista

Prepara dits i canell per a fer sonar la guitarra
By , on 3 de febrer de 2010
Un joc per a totes les edats!

Un joc per a totes les edats!

Per fi em toca escriure sobre un videojoc amb el que he disfrutat durant hores, sense importar-me (per primer cop en tota la meva vida) si era capaç de coordinar, si els veïns sentien la música o si havia de fer més coses durant el dia. El Guitar Hero és tan absorvent que amb la història de fer-me unes quantes gires m’he oblidat de fer rentadores, estudiar i gariebé de respirar.

Bé, el pack del Guitar Hero ve amb el joc i una guitarra de plàstic (una mica cutre, per ser una rèplica d’una Gibson SG), però la veritat és que en quant comences la partida t’oblides que el pes de la guitarra és tan lleuger com una ploma. En realitat, que el perifèric no s’acosti a la realitat és el que menys importa perquè el joc et transforma en una estrella. És possible que per a ments que funcionen a base d’imaginació -com la meva- la transportació espacial a qualsevol local de mala mort sigui més senzilla, però tot i així val la pena jugar-hi.

En quant a la jugabilitat val a dir que el Guitar Hero no ha estat plantejat com un simulador realista, naturalment no tots sabem tocar la guitarra. Per tant, a la guitarra hi trobem 5 botons que representen diferents notes. En quant comencen a sonar els primers acords de la cançó ens hem d’espavilar perquè les notes que apareixen a la pantalla són les que hem de tocar nosaltres amb la guitarra. Depenent del nivell haurem de tocar varies notes a la vegada, el que farà que els nostres dits es ressentin al no ser capaços de coordinar, haurem d’allargar notes i fins i tot ens deixa temps per a la improvisació. Tot plegat fa sumar punts, assegurant els “piques” amb els companys de partida.

Els temes de Guitar Hero són molt variats, però sempre trobem grans mites del rock com “Heard”, “Poison”, “Kiss”… una infinitat de temes per emocionar-nos i jugar a ser el guitarrista de la nostra banda preferida. Us aconsello que jugueu amb el volum alt, no només per gaudir dels temes, també perqué d’aquesta manera podreu intuir quin és el ritme de la cançó i disfrutar molt més del joc. Per últim, vigileu amb les llargues partides perquè podeu acabar amb un mal de canell exagerat i atenció a les visions que es produeixen al passar molta estona davant de la pantalla. No és perquè us hagin introduït en la beguda cap substància estupefaent. És cosa del joc.

Foto: Guitar Hero per stev.ie a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Guitar Hero, converteix-te en un artista”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio