GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PSP, Videojocs

GTA Vice City Stories i la seva versió de PS2

Lluny del que s'esperava
By , on 18 de gener de 2010
Torna Vance, el nostre protagonista

Torna Vance, el nostre protagonista

Avui volem analitzar un joc que ja compta amb quasi tres anys d’història però encara dóna a parlar. Fa bastants temps un lector del blog ens preguntava sobre la possibilitat d’una versió para Playstation 2 del GTA: Vice City Stories que tant ens va agradar jugar en PSP. I mesos després vam viure la conversió de PSP a PS2 que aportava més aviat poc. La trama argumental de Grand Theft Auto respectava la història desenvolupada en Vice City, el mateix lloc en el qual es va desenvolupar el Vice City original, però dos anys abans, en 1984.

La ciutat que ve podria veure’s com un paradís de platja semblant al Miami dels anys 80, té un rerefons de corrupció i es mostra com el lloc idoni per a narcotraficants, extorsionistes i mafiosos. El protagonista del joc és Victor Vance, germà de Lance Vance. Entre els nous personatges secundaris que apareixen en el videojoc destaquen Louise Williams, dona maltractada pel seu marit Marty amb el qual treballarem també, que ens guiarà a assentar les bases en la tasca com emprenedors del nostre propi imperi mafiós; Reni Wussel-Maier, un europeu productor de cinema de sèrie B, les missions de la qual seran de les més entretingudes i ens serveix d’enllaç de contacte amb altres importants personatges com el propi Phil Collins, que donarà un concert en la ciutat i al que hauríem de defensar dels ‘matons’ a sou que volen acabar amb ell.

Tenim per davant prop de seixanta missions a realitzar, amb el temps serem rics. Com sempre: extorsió, aparcament, contraband, robatoris, drogues i prostitució. Per a qui se’ls faci curt tenim missions secundàries com exercir de taxistes, policies, escombriaires, carreres il·legals… Jugablement guanya respecte la versió PSP gràcies al còmode comandament de control i els seus dos estics analògics. Una altra novetat que aporta és la possibilitat de controlar tot tipus de vehicles que apareixen en el joc. Les motos d’aigua tornen a ser francament espectaculars. No obstant això, s’ha eliminat el mode multijugador (no ens pregunteu per què).

Escenaris millorables

Escenaris millorables

Gràficament ens trobem davant una conversió perfecta del títol aparegut en la portàtil de Sony. Pensem que la capacitat de la PS2 és superior i que podria haver inclòs millores interessants. Amb això no volem donar a entendre que siguin dolents, simplement podrien ser millors. La sensació de velocitat al comandament dels vehicles deixa bastant a desitjar i es noten certes ralentitzacions quan la pantalla s’omple de tràfic. No obstant això, el so torna a ser un dels elements que més ens agraden. Novament tindrem un excel·lent doblatge en anglès amb subtítols en castellà.

L’aparició de Phil Collins interpretant ‘In the air tonight’ és més que curiosa. A això cal unir grups de la talla de Kiss, Scorpions o Judes Priest en l’emissora V-Rock. Això per posar un exemple, gaudirem de més de cent cançons de diferents estils que van ser molt populars durant els anys vuitanta. Feia cinc anys que no estàvem a Vice City, l’inconvenient és que l’hem trobat igual que sempre. Amb la seva música, els seus tirs i els seus cotxes. A Gameover.cat creiem que no està a l’alçada, és possible que sigui de bon gust per a tots els seguidors de GTA (que sabem que són legió) però la conversió és una aixecada de camisa. Almenys, resulta econòmic.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “GTA Vice City Stories i la seva versió de PS2”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio