GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PC

Grand Theft Auto V per a PC?

Rockstar ni confirma ni desmenteix el llançament
By , on 27 de febrer de 2014

gta

Els aficionats als jocs per ordinador sempre han estat els grans ignorats dels últims títols per a consoles, especialment en aquells llançaments que han estat pensats pe als dispositius d’última generació. No obstant, dimecres passat es revelava que tendes acceptarien comandes de Grand Theft Auto V per a PC, tot i que encara aquesta informació encara no està anunciada oficialment per la desenvolupadora del joc.

La setmana passada, la pàgina especialitzada Gamereactor.es va anunciar que els comerços nòrdics començaven a acceptar comandes del videojoc Grand Tefht Auto V per a PC; a les que ràpidament es van sumar les tendes britàniques i des d’on es comentava que ja es preparen opcions de pre-compres i comandes anticipades. Aquest fet fa pensar que la resta de tendes europees també estarien interessades en comercialitzar aquest producte, forçant el llançament d’aquest títol per a ordinador.

No obstant, en un comentari a Facebook de la cadena britànica Elgiganten explicava que encara no hi ha dates oficials de Rockstar pel llançament del títol per a PC: “sentim informar-vos que nostra planejada pre-venda de GTA V para PC ha de posposar-se. Demanem disculpes, però prometem tornar al més aviat possible quan hàgim confirmat el llançament o quan l’hagi publicat el proveïdor”.

Tot i que no les fonts britàniques no han pogut concretar data exacta per al llançament de Grand Theft Auto V en la seva versió per a PC, apunten a que l’anunci amb la data oficial d’un dels videojocs més esperats de 2014 passarà molt ràpid. No obstant, altres comerciants de videojocs com el txec SuperGamer sí que s’han arriscat a donar un dia concret per a la venda oficial d’aquest videojoc i assenyalen el 13 de juny de 2014 com a dia del llançament..

Naturalment, d’altres tendes han estat acceptant pre-ordres del joc de forma no oficial des de fa temps, però els darrers moviments de les grans companyies de comercialització de videojocs apunten a una campanya totalment oficial en l’horitzó. No obstant això, Rockstar encara no s’ha pronunciat oficialment sobre el llançament de Grand Theft Auto V per a PC, ni confessant ni desmentint el desenvolupament d’una versió per a ordinador. Tot i el silenci de Rockstar, sembla que els jugadors de PC aviat podran instal•lar el Joc de l’Any 2013.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Grand Theft Auto V per a PC?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio