GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
XBox

Gran èxit per la Xbox One

La consola de Microsoft ven més d'un milió de còpies en menys de 24 hores
By , on 27 de novembre de 2013

Novembre és un gran mes pels aficionats dels videojocs. En aquest mes, hem vist com han aparegut la nova generació de dues de les consoles més importants del sector: PlayStation i Xbox. Dues empreses competidores que fan que els jugadors puguem gaudir de llargues hores d’entreteniment en estat pur. Fa exactament un any, l’empresa japonesa Nintendo va llençar la seva nova consola, la Wii U (que malauradament és un fracàs en vendes, però que els seus videojocs reben molt bona nota per part dels crítics), però ja era el torn de Microsoft i Sony. L’espera s’ha fet molt llarga, però ja tenim aquí la PlayStation 4 i la Xbox One.

La PS4 i la Xbox One, a diferència de la Wii U, són consoles amb un hardware molt potent, semblant a un ordinador. Això implica uns millors gràfics i altres prestacions, però l’objectiu de cadascuna és diferent. Per exemple, la Wii U està destinada més aviat per un públic familiar i els seus jocs ofereixen molt entreteniment i rialles en companyia. Quelcom que no ofereixen tant les competidores. Com que Xbox One i la PS4 han sortit amb una setmana de diferència, això vol dir que estrenen videojocs en comú, com és ara ‘Battlefield 4′ i ‘Call of Duty: Ghost’. Ara bé, els crítics ja asseguren que la qualitat de gràfics és millor a la Sony.
 

A xarxes socials com Twitter, després de sortir la Xbox One, van aparèixer els primers comentaris crítics, assegurant que s’estaven produint errors i problemes. Alguns aparells tenen problemes per llegir els CD’s o amb el botó d’expulsar els discos. Òbviament no seria notícia si fos un cas puntual, però sembla ser que són moltes persones que s’hi ha trobat. No és cap problema greu, perquè també va passar amb la PlayStation 4, ràpidament van aparèixer crítiques i usuaris amb problemes. En qualsevol cas, cal acudir a la botiga on s’hagi adquirit i allà oferiran una solució.

La part positiva de la nova Xbox One, és que va vendre més d’un milió d’unitats en menys de 24 hores, una xifra que suposa un record per Microsoft. Cal valorar la campanya que s’ha realitzat durant els darrers mesos per tal que el producte fos un èxit absolut, i a més, ara que arriben les festes les consoles seran un regal més que probable en moltes cases. Això ha implicat que l’empresa es posi a treballar per tal d’abastir les existències de les botigues i satisfer l’enorme demanda generada.

Foto de netzkobold a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Gran èxit per la Xbox One”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio