GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General

Gran decepció amb ‘Final Fantasy: All The Bravest’

By , on 21 de gener de 2013
Final Fantasy X

Yuna, personatge principal de Final Fantasy X

Final Fantasy és un dels videojocs més famosos i importants de Square Enix, fet visible pel gran nombre de videojocs que hi ha de la saga, el merchandising, les pel•lícules i, inclús, el treball conjunt amb Disney per crear Kingdom Hearts. Són moltíssims els amants de la seva història, dels seus personatges, de les seves invocacions, la música, les batalles (que a mesura que apareixien nous jocs han anat millorant i s’han tornat espectaculars). Per això, cada vegada que s’anuncia la sortida d’un nou joc, és una molt bona notícia i es genera molta expectació i entusiasme. Fins a ‘Final Fantasy: All The Bravest’, una nova edició del joc per a iPhone i iPad, perquè està rebent molt males crítiques.

La idea era força bona: reunir els millors moments de la saga per tal de poder jugar de nou al mòbil. Però, segons sembla, no s’ha acabat de plantejar gaire bé. Es manté l’aspecte retro de les primeres edicions del videojoc (quan va començar el 1987, els efectes i els gràfics eren molt dolents, però avui dia fa gràcia retrobar-se amb ells per recordar l’inici de la saga). De fet, a l’iPhone ja es pot jugar amb els quatre primers videojocs de la saga, però la diferència de ‘Final Fantasy: All The Braves’ és que recupera aquests quatre i els ajunta amb els següents.

La dinàmica és força senzilla, consisteix en batalles amb els monstres més representatius de cada videojoc. S’utilitzen els personatges més famosos però no hi ha cap història que ho lligui tot, de manera que acaba per cansar i avorrir. Van apareixent monstres contra els quals cal lluitar i derrotar, per així guanyar punts i poder fer augmentar de nivell els personatges. Es canvia d’un escenari a l’altre molt ràpidament, passant d’una batalla a l’altra sense cap mena de justificació prèvia. La intenció de Square Enix és poder recuperar els personatges més carismàtics de la saga, però probablement s’hauria pogut realitzar d’una altra manera més original i entretinguda.

Però, sens dubte, el pitjor del joc és la jugabilitat. Mitjançant el dit, l’únic que es pot fer és tocar els diferents personatges perquè facin els atacs de manera aleatòria. Ara bé, no es pot triar quin personatge atacarà primer i a quin monstre anirà l’ofensiva. L’ordre i els atacs acaben sent aleatoris, però el dit és necessari per poder activar-los. Per tant, és un joc molt mecànic i no està ben desenvolupat, de manera que segurament acabarà sent un fracàs i una gran decepció pels amants de la saga.

Foto de Niranjan a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Gran decepció amb ‘Final Fantasy: All The Bravest’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio