GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Ghostbusters’ tindrà dos videojocs aquest estiu

Activision confirma el llançament d’un joc i una app
By , on 27 de maig de 2016

La desenvolupadora Activision ha confirmat l’esperat: el rellançament de Ghostbusters als cinemes anirà acompanyat d’un videojoc que arribarà aquest estiu per a usuaris de PC Windows i de les consoles PlayStation4 i Xbox One a través d’Steam. Segons ha confirmat la pròpia companyia, el videojoc arribarà als mercats el proper 12 de juliol, tres dies abans que el film.

La historia del nou videojoc de Ghostbusters o ‘Cazafantasmas’ es centrarà en el que ha passat després de la pel•lícula. Segons han explicat mitjans com l’USA Today, els jugadors podran escollir entre diferents personatges, femenins i masculins, que hauran de mantenir la ciutat fora de perill de tota classe d’essers ectoplàsmics disposats a fer entremaliadures de les seves o a tractar de dominar el món.

Així doncs, els jugadors es posaran a la pell de nous caçafantasmes que s’han de fer càrrec de l’estació mentre que els ara l’equip original viatja pel país a la caça de poltergeists de primer nivell. Quan fenòmens paranormals desencadenen aparicions per tot Nova York, els nous grups de reclutes han de posar-se els seus equips de protons i lluitar contra els malvats esperits, per retornar-los al més enllà.

El títol de consola dels Cazafantasmas és un joc de rol i acció en tercera persona, que proporcionarà grans dosis de diversió en manera cooperativa local para fins a quatre jugadors. Com Ghostbusters novells, els jugadors podran millorar l’equip dels seus personatges i les seves habilitats complint objectius, derrotant criatures fantasmagòriques i descobrint objectes col•leccionables ocults en llocs embruixats. Hi ha quatre herois per triar, i cadascun d’ells compta amb la seva pròpia personalitat i estil de joc, aportant les seves habilitats especials per ajudar al grup.

No obstant, aquest serà el primer de dos jocs ja que, segons informa el mitjà citat, Activisión també llançarà durant els propers mesos un segon títol. Aquest seria el cas de ‘Ghostbusters: Slime City’, un joc per a mòbils que es podrà descarregar en forma d’aplicació a través de la App Store d’Apple a partir del juliol; un tipus de jocs-apps que s’han posat de moda a la indústria dels videojocs. Així sembla, ‘Ghostbusters: Slime City’ serà presumiblement exclusiu per a dispositius mòbils Apple.

Imatge: Thoth, God of Knowledge

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Ghostbusters’ tindrà dos videojocs aquest estiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio