GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

GAMEOVER: Les pitjors edicions col·leccionista de videojocs

Edicions amb figures horribles, origami o sense el joc
By , on 24 de agost de 2015

Les edicions de col•leccionista són objectes de desig per gairebé tots els jugadors, particularment entre els aficionats a una saga de videojocs. Aquestes edicions especials Inclouen figures, caixes metàl•liques, llibres d’art, bandes sonores per a ser el delit dels jugadors més acèrrims; però de vegades constitueixen una enorme decepció. Aquí hem seleccionat les pitjors que s’han creuat en el nostre camí durant els últims anys.

Què passa amb totes aquestes edicions especials que inclouen figures mal pintatades –o deformades– o el contingut dels quals és bastant menor a Europa que al Japó o EUA? Doncs molt senzill, que aconsegueixen col•locar-se entre les llistes dels pitjors dels videojocs i aconseguir una legió de fans menyspreats. Hi ha casos de tot tipus, des de figures ridícules les quals no s’assemblen als personatges, edicions que perden contingut en arribar al nostre país o que, directament, no inclouen el joc.

‘The Witcher 3 Wild Hunt’

No és, ni molt menys, una mala edició col•leccionista de la saga de videojocs ‘The Witcher’, però la pèrdua de qualitat de la seva figura ha corregut per Internet com la pólvora. I ha destapat l’escàndol dels errors en les edicions de col•leccionista. Un espera tenir en la seva prestatgeria un èpic bruixot caçant un dels seus enemics (com en el començament del joc) i es troba amb una figura de qualitat més aviat dubtosa. Els resultats d’aquestes figures poden diferir, ja que estan pintades a mà, però en general, l’aspecte de Geralt no és gens saludable. Per si de cas, mireu-la des d’una distància més respectable, on passin desapercebuts els detalls o la seva carència.

‘Alone in the Dark’

Seguim amb les crítiques a les figures que inclouen les edicions especials, en aquest cas la espectacular figura que prometia incloure el videojoc ‘Alone in the Dark’. Mentre que la resta de l’edició està presentada de manera impecable i carregada de contingut interessant que fa merèixer la pena demanar una edició especial, la peça fonamental, la figura és horripilant. L’acabat i la postura que adopta la figura ja són criticables des de la distància, i no recomanem mirar-la de ben a prop. Tanmateix no és un problema de detalls, tota la figura està feta per a no assemblar-se ni de lluny a Carnaby.

Max Payne 3
En l’edició col•leccionista de ‘Max Payne 3’, el nostre protagonista sofreix un particular descens als inferns, que Rockstar va convertir en un joc brillant. Acció a raudals en els baixos fons de Brasil, amb un toc cinematogràfic que es mereixia una edició especial. Però no una que tingués aquesta cara, qualsevol semblança amb el personatge és pura coincidència. De nou, la cara és el gran error d’aquesta figura, però se n’hi sumen d’altres com el seu aspecte amb la camisa oberta i sense afaitar; a més que l’acabat lluent tampoc transmet molt realisme a la figura. Més que el personatge, sembla un membre de ‘Els Soprano’.

‘Fear 3’
De totes les figures que destaquen pels seus acabats de mala qualitat, aquesta és una de les més sorprenents. Ja hem vist a Ànima amb un aspecte propi d’una pel•lícula de terror japonesa, però no esperàvem que en aquesta figura aparegués embarassada. El més curiós és que el ventre engruixat és fluorescent i brilla en la foscor. Un error que va restar molta qualitat a una, per altra banda, bona edició col•leccionista de F.3.A.R.

‘Metal Gear Solid V’
Per un moment deixem les figures poc detallades o directament aberrants que s’ha trobat més d’un jugador en encarregar edicions especials. A ‘Metal Gear Soild V’ la decepció va arribar de la mà de les comparacions entre l’edició japonesa especial i la que va arribar a mans del públic europeu. En concret, l’edició europea porta una mà prostètica com la de Venom Snake a escala, una decepció si tenim en compte que al Japó la rèplica era a grandària real i permetia subjectar el comandament de la nostra consola mentre no estaven jugant. Caldrà esperar si aquest baixada de la qualitat també es farà palès en la pel•lícula sobre Metal Gear Soild que possiblement arribarà al 2016.

‘Heavy Rain’
A vegades no cal fer comparacions per decepcionar-se. Aquest és el cas de l’edició especial del videojoc protagonitzat per David Cage. La seva edició col•leccionista va incloure una caixa metàl•lica (en aquest cas, una que imitava les gotes de pluja) contingut descarregable, un desplegable i un ocell ‘origami. Doncs sí, perquè complicar-se amb un llibre d’art en condicions o una figura dels protagonistes no va ser quelcom que entrés en els plans dels responsables de ‘Heavy Rain’.

Batman Arkham Asylum
La edició de col•leccionista del videojoc de Batman tenia tots els ingredients per no aparèixer en aquest llistat, a primer cop d’ull no és fàcil trobar-li fallades. El problema és que la versió europea de ‘Batman Arkham Asylum Collector´s Edition’ no tenia aquest quadern que es va veure en altres edicions, amb tapes que imitaven pell, sinó un diari convencional amb tapa de cartró. I el batarang, que sembla tan realista era un tros de plàstic que no es podia separar del suport, també fet amb plàstic i amb uns acabats qüestionables.

‘Dead Island Riptide’
L’edició de la discòrdia en aquest llistat, per a uns tot un encert, per a altres jugadors un ‘fail’ imperdonable per a una edició col•leccionista. L’edició especial Zombie Bait (esquer per zombies) incloïa un bust poc convencional. En lloc d’haver-se decantat per un dels protagonistes o pels propis morts vivents, era el cos d’una noia sense cap en bikini. Un detall de mal gust que va fer que no es distribuís en molts llocs però que, al mateix temps, ha convertit aquest bust en una peça de col•leccionista per si sola.

Castlevania Lords of Shadow 2
La imatge promocional de l’edició per a col•leccionistes (anomenada Dracula´s Tomb) prometia als jugadors quatres figures amb uns acabats que, com a mínim, des de lluny es veien de gran qualitat. Però, en obrir el paquet… Doncs sí, només hi havia figures en l’edició definitiva de ‘Castlevania Lords of Shadow 2’, casualment, la que va desaparèixer del lot és la de Dracula; i que les restants no tenien el nivell de detall que ens prometia la imatge promocional. Una llàstima d’edició que es va sumar a l’antiga decepció del joc ‘Castelvania Resurrection’.

‘Wolfenstein The New Order’
El cas més escandalós és segurament aquest joc de Bethesda, que va tornar a la càrrega fa uns mesos amb un nou títol de la saga ‘Fallout’. L’edició col•leccionista de Wolfstein contenia una caixa metàl•lica, pegats de tela, postals, llibre d’art i una espectacular figura de l’acoraçat Panzerhund ni a primer cop de vista ni examinant-la amb més detall. No obstant això, el més greu és que l’edició de ‘Wolfenstein The New Order’ no inclou el joc. Per fortuna, no ha condit l’exemple i esperem que aquesta sigui l’única edició especial que es deixa d’incloure el més important.

Imatge: brava_67

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “GAMEOVER: Les pitjors edicions col·leccionista de videojocs”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio