GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Gamelab 2012 tanca demà les seves portes

Kazunori Yamaucho i Hironobu Sakaguchi han estat dos dels protagonistes que han passat per la fira
By , on 30 de juny de 2012

Només queda un dia perquè acabi la fira de videojoc Gamelab que s’ha portat a terme a Barcelona des del passat 27 de juny. L’esdeveniment ha estat dividit en dues seccions, una primera que s’ha desenvolupat entre els dies 27 i 29 dedicada a les jornades professionals i una segona entre els dies 28 de juny i 1 de juliol oberta al públic en general.

Es tracta de l’octava edició d’una fira de caràcter internacional pensada per professionals, directius, empreses i aficionats als videojocs. De fet, gràcies a aquesta important rellevància, cada any es compta amb importants ponents del sector que enlluernen als assistents amb les seves paraules. En aquesta edició 2012 alguns dels protagonistes més importants han estat Kazunori Yamaucho, creador del videojoc ‘Gran Turisme’, que ha rebut el Premi d’Honor de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives; i Hironobu Sakaguchi, creador de la saga ‘Final Fantasy’, que ha rebut el Premi Llegenda de Gamelab 2012.

L’objectiu de Gamelab 2012 és donar a conèixer les novetats del sector, així com fer un anàlisi de la situació actual del mateix; per això, s’analitzen les últimes tendències creatives, tecnològiques i de negoci. Però això no evita que es mostrin en detalls nous mercats en procés d’explotació, com el cas dels mòbils i és que en aquesta edició hi ha hagut una secció específica al sector dels videojocs per mòbils, el Gamelab Mobile.

Aquesta fira i després de la desaparició de l’altra festa important del videojoc, Gamefest, que es portava a terme a Madrid, marca la cita més important de l’any d’aquest sector a Espanya. Una cita de la que haurem d’esperar uns dies per conèixer les dades de participació, que segur hauran estat bones.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Gamelab 2012 tanca demà les seves portes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio