GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, ps3, Videojocs

Final Fantasy XIII: la saga que mai termina

Una entrega on el combat és el més important
By , on 24 de març de 2010

Sí senyors, no penseu que és cap broma, i tant que no. La saga Final Fantasy torna amb la seva XIIIa entrega i ja està en el número 1 de vendes pocs dies després de sortir al mercat, com ho sentiu. I és que és molt difícil arribar a fer tretze entregues i, sobretot, mantenir-se com a supervendes. Això vol dir que les anteriors dotze han estat de suficient qualitat com per fer que els seus fans esperin amb neguit l’arribada d’un nou joc.

Centrant-nos en Final Fantasy XIII, val a dir que si bé no és el joc perfecte i té algunes mancances, li podem donar un notable per l’argument interessant, el protagonisme que ha prés el combat com a eix del joc i uns gràfics que continuen evolucionant malgrat no superen els dels millors videojocs que trobem al mercat com Warefare 2, per exemple.

També podem dir que com a joc JRPG és un dels millors tant en so com en imatge. Al joc ens trobem amb un nou univers, Fabula Nova Crystallis, i amb sis protagonistes. Ells, lluny de les seves llars, arriben per a salvar el món. Ells es troben sota la maledicció de fal’Cie i estan condemnats a convertir-se en vidres o en morts vivents, però abans intentaran salvar a tothom, incloses les seves famílies.

Square Enix, a més, insisteix molt en un aspecte que pocs saben molt fer com ells: transmetre emocions. Així, l’argument del joc ens portarà a moments difícils que fins i tot ens podran treure sentiments de dins com fan moltes pel·lícules. Per això ens trobarem amb moltes presentacions molt properes al cinema en les quals l’argument anirà avançant davant els nostres ulls.

Per últim, analitzem més aspectes que tenen a veure amb l’apartat tècnic. Per exemple, que sempre haurem d’avançar per on ens diu el joc. Per tant, no és tan important el fet d’anar pel lloc correcte, doncs és senzill, com el fet d’aconseguir tot el que ens proposa el joc i combatre bé. És a dir, no ens quedarem bloquejats sense saber on anar com ens ha passat a molts llocs estil Doom, Tomb Rider o més.

Els amulets, armes, accessoris… són molts i molt importants al llarg del joc, que ha fet que comptem amb una gran quantitat d’armes i complement per al nostre camí. A la batalla hem d’escollir entre sis rols (fulminador, castigador, sanador, inspirador i obstructor) que ens permetran lluitar d’una o d’altra manera. En principi, en funció de quin personatge siguem podrem escollir fins a tres rols.

Per últim, no podem deixar de banda el sistema de combat, un dels aspectes vitals perquè aquest joc tingui l’èxit actual després de tretze versions. A Final Fantasy XIII el sistema de combat depén de com ens movem per l’escenari. La barra de temps ens indica quan podem atacar, i es van succeïnt els atacs per torns entre els contrincants. Resulta un sistema molt atractiu que cal provar per a conèixer el seu potencial real.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Final Fantasy XIII: la saga que mai termina”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio