GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Esports, General, ps3, PSP, Videojocs, Wii, XBox

FIFA i Pro-Evolution Soccer, quin és el millor?

By , on 16 de desembre de 2008

Són els dos videojocs de futbol per excel·lència i la lluita segueix any a any però, quin joc és millor? Pro-Evolution Soccer o FIFA. Observem els dos videojocs en la seva versió de 2008, l’any que està a punt d’acabar…

Konami va prometre en el seu moment una revolució jugable, amb els darrers talls de cabell dels jugadors preferits i algunes habilitats especials d’alguns futbolistes. Per altra banda, Electronic Arts va anunciar que Ronaldinho i Sergio Ramos serien la portada espanyola del FIFA 08. Això ja ho sabíem, però el que no ens van dir és que tots dos participarien a la campanya de marketing del joc.

[ad]

Ronaldinho
, el dos vegades guanyador del FIFA World Player (ara a les files del Milan i amb poques opcions de ser portada de més videojocs…) va ser la imatge central de la campanya de marketing de FIFA 08 a nivell mundial i el talent principal de totes les portades del videojoc juntament amb altres jugadors internacionals de cada país.

Segons va declarar Joe Booth, Productor Senior de FIFA 08, “estem orgullosos de poder dir ‘companys’ a alguns dels millors jugadors del món. La disponibilitat, els consells i els coneixements que ens ofereixen fan que FIFA 08 sigui una experiència de nova generació que no només sembla real, sinó que a més reflecteix l’emoció i la bellesa d’aquest esport”.

“Ronaldinho i Sergio Ramos com a estrelles de la nostra porada de FIFA 08, mostren una passió per l’esport que és pura i sincera. Gaudeixen ajudant-nos a portar aquesta experiència real al joc”, va afirmar Matt Bilbey, Director Internacional d’EA Sports. “La seva més que demostrada destresa, el seu compromís amb l’èxit i la passió pel futbol inspiren el nostre equip de desenvolupament i ens ajuden a que FIFA 08 sigui el videojoc de futbol més realista”.

Ja pensant en la versió 2009, certament sembla que PES manté avantatge respecte el seu competidor. Més real, més detalls, més opcions… al costat d’un FIFA que potser compta amb més jugabilitat i senzillesa en alguns aspectes del joc. La lluita continuarà el 2009…

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “FIFA i Pro-Evolution Soccer, quin és el millor?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio