GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Videojocs, Wii

Epic Mickey retorna al ratolí de Disney als seus orígens

Tots coneixem la faceta jovial, alegre i noble de Mickey, però ha estat així sempre?
By , on 20 de març de 2011

Gaudeix amb el Mickey d'una aventura Disney molt particular!

La llibertat és una de les característiques més valorades d’un videojoc. Una partida que et permet veure tots els racons i moure’t per allà on vulguis es torna molt més interessant que una en la que el teu itinerari ja està preestablert i en la que només has de ser capaç d’enfrontar-te als enemics que et van apareixent. A més, tenir llibertat significa jugar a un joc nou cada vegada que comencis la teva aventura i, per tant, no avorrir-te gens tot i jugar desenes de vegades. Amb aquesta filosofia va aparèixer l’any passat Epic Mickey, després d’anys i anys invertits en la seva creació.

L’encarregat del naixament d’aquest videojoc és Warren Spector, un dels mítics més mítics; el dissenyador de videojocs tan famosos com Wing Commander, Ultima Underworld o Deus Ex. En el cas del ratolí més estimat de tots els temps, Spector el retorna als seus orígens, quan no era tan bo, alegre i jovial. I és que serà decisió teva el decidir com transcorreran els fets; depenent de les teves eleccions el joc tindrà un final feliç i alegre, o un final obscur i ple de rancúnia. A quin dels dos arribaràs?

La trama transcorre a Erm, un territori on fa molt de temps un bruixot anomenat Yen Sid va crear un parc temàtic de Disney per les seves creacions oblidades i rebutjades. L’única forma d’accedir a aquest misteriós país és a través d’un mirall, un mirall com el que el Mickey té a casa seva i a través del qual arriba a Erm. El primer que es troba el ratolí és l’estudi del Yen Sid, on s’amaga i espera a que el mateix surti de l’habitació; quan ho fa, Mickey comença a investigar i jugant amb la tinta, els papers i els llapis del malvat crea per error un monstre. Un monstre de tinta anomenat La Taca. Mentre tracta d’eliminar-lo, volca sense voler pintura i dissolvent, el que transforma al ser.

És en aquest moment quan Yen Sid torna a l’habitació, pel que Mickey ha de tornar ràpidament a casa. Sense que el ratolí s’assabenti, La Taca intenta controla Erm i als seu primer resident, Oswald, el conill afortunat. Així, el monstre transforma el país en una versió obscura i sinistre del mateix, obligant a Oswald a romandre ocult.

Aquest serà el panorama que es trobarà Mickey quan, temps després i sense recordar res del passat tornarà a Erm i lluitarà contra un perdut Oswald, El Doctor Boig i La Taca. Per fer-ho comptarà amb un pinzell màgic amb el que podrà pintar o dissoldre qualsevol cosa. Estàs preparat per la lluita final? Es tracta d’un joc creat especialment per la Wii, pel que l’emoció i realitat serà encara més sorprenent. Prova-ho! I no oblidis explicar-nos la teva experiència!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Epic Mickey retorna al ratolí de Disney als seus orígens”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio