GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
ps3

Epic Mickey 2: el poder de dos

By , on 20 de novembre de 2012

Fa uns quants anys, si s’hagués parlat de Disney en aquest bloc, el primer que ens hauria vingut al cap haurien sigut les pel•lícules entranyables de la infantesa d’aquesta productora nord-americana i els seus jocs infantils, basats en els films. Però el 2002 va sortir al mercat Kingdom Hearts, un producte resultat del treball entre Disney i SquareSoft, empresa creadora dels mítics Final Fantasy. Va ser un videojoc molt trencador i innovador, que demostrava com la Disney s’havia transformat i s’havia adaptat als nous gustos de les noves generacions. El 2010, fruit de la col•laboració amb Warren Spector, apareix per la Wii el Epic Mickey i just ara acaba de sortir la segona edició del videojoc per a PlayStation 3 i Xbox 360.

A Epic Mickey 2: El poder de dos, Mickey Mouse i Oswald es troben a Wasteland, un món on viuen molts personatges oblidats per la factoria Disney i moltes atraccions dels seus parcs temàtics. En Mickey utilitzarà el seu pinzell màgic per controlar la pintura i Oswald farà servir el seu control remot per fer descàrregues elèctriques contra els seus enemics. El seu objectiu és lluitar contra La Mancha, un enemic que va crear Mickey Mouse sense voler a la primera edició del videojoc.

El resultat és un videojoc molt emocionant i divertit, tant per grans com per petits. De tant en tant hi apareixen cançons que fan recordar que ens trobem al món de Disney, on explicar les coses cantant és completament normal. Hi ha episodis que recorden molt a les pel•lícules originals, com l’escena ‘Aprendiz de Mago’ de Fantasia, amb les escombres i els cubells d’aigua. Per superar aquest Epic Mickey 2, cal realitzar molts minijocs, com puzzles, petites missions, investigar certs espais, etc. En definitiva, són moltes hores d’entreteniment, tot i que a vegades pugui semblar que aquests minijocs no tenen cap mena de relació en el desenvolupament de la història.

Si es desitja jugar individualment, el protagonista és Mickey Mouse. Però també hi ha l’opció multijugador, on també es pot triar Oswald. Com a curiositat, cal dir que Oswald, a la primera edició del joc, era l’enemic de la història, però que ara ha passat a col•laborar amb el famós ratolí, a l’igual que un dels personatges secundaris, el científic boig. Però quan es juga sol, la col•laboració d’Oswald és molt valuosa, perquè ajuda a combatre els enemics i dóna una mica de salut en el moment en què estem a punt de morir.

Mickey recorrerà els diferents mons de la factoria i de les seves pel•lícules, com Bambi o Alicia en el País de las Maravillas. Es retrobarà amb antics personatges però més sinistres que mai, com Donald i Goofie. I també descobrirà personatges que es van quedar en el tinter, en una aventura molt emocionant amb moltes proves per superar i passar-ho bé.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Epic Mickey 2: el poder de dos”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio