GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports

Encenem els motors de Cars 2

Els cotxes més famosos de Pixar i de la gran pantalla es passen a la portàtil PSP amb un títol de velocitat de marcat aire infantil
By , on 17 de novembre de 2011

Tot i que l’as del poker Texas dels videojocs que Sony està a punt de posar sobre el taulell (PSP Vita) ha eclipsat la clàssica portàtil de la marca nipona, la PSP segueix rebent el suport de la companyia amb llançaments puntuals però més o menys interessants, com aquest desenvolupament de l’estudi espanyol Virtual Toys, Cars 2.

Els més petits gaudiran al volant de Rayo McQueen

El principal encant d’aquest títol és ni més ni menys que la llicència en què es basa. I és que tant “Rayo McQueen” com Acer, Grem, Gorvette, Bernoulli i la resta de personatges que formen part de la franquícia també es deixen controlar en aquest UMD. Tots ells participen en unes carreres una mica més simples i encotillades del que molts esperaven, ja que segueixen una pauta molt bàsica.

La mecànica de joc en la immensa majoria de les modalitats que proposa el títol és tan simple com participar en carreres en les quals hem de donar un nombre determinat de voltes a un traçat per intentar arribar en la millor posició possible. El que passa és que en lloc de controlar al nostre cotxe predilecte de forma tradicional, el sistema de control que proposa aquesta producció és “sobre rails”.

Cars 2 és un joc de velocitat de clara orientació infantil, sent simple en tots els seus aspectes. Igualment, per insuflar a cada prova una mica més de “vidilla” s’han incorporat altres elements que emfatitzen el to arcade del joc. D’una banda, és possible utilitzar certs objectes que es troben escampats pels traçats (com oli, metralladores, etc.) per molestar a la resta dels nostres competidors. També és possible anar omplint uns mesuradors d’energia que ens permeten tant utilitzar un escut temporal que ens fa invencibles durant uns instants com fer ús de turbos.

A més també cal esmentar la possibilitat d’efectuar salts amb els nostres vehicles. Gràcies a això és possible esquivar certs objectes (com caixes o piles de maons) que es troben disseminats per les pistes i que poden acabar amb el nostre cotxe fet miques.

En temes tècnics, el títol compleix sense més pretensions. Els 16 circuits que acullen les carreres s’aprecien amb nitidesa i són relativament variats. El preu a pagar és la seva descarada simplicitat, ja que no presenten un nivell de detall especialment elevat.

Per tot això, Cars 2 és un títol que pot resultar entretingut per als usuaris més petits de PSP. La seva falta d’espurna i la seva “restringida” jugabilitat es compensen amb l’èxit dels seus protagonistes i la seva àmplia oferta de modalitats. Però per un autèntic amant de les curses Cars 2 seria com per un aficionat als tornejos de poker jugar al Solitari.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Encenem els motors de Cars 2”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio