GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Els videojocs més esperats del 2014

Coneix les novetats del sector per al proper any
By , on 24 de desembre de 2013

Les noves entregues de videojocs han aconseguit crear tanta expectació com si parléssim de l’última pel•lícula de Christopher Nolan, el retorn d’Avatar o el darrer viatge a la Terra Mitjana. Entre les novetats d’aquest any es troben propostes molt interessants pensades per a consoles de nova generació, però també esperem per aquest 2014 noves entregues de títols consolidats que trenquen amb el mite que “segones parts mai van ser bones”.

Entre les principals novetats del sector de videojocs 2014, abunden les que es centren en monts post apocalíptics de diferent tipus: mons hiper tecnològics o ‘desendollats’, futurs miserables per a la humanitat i situacions de gran tensió social. Alhora, també es produeixen els retorns de grans sagues consolidades i noves entregues de gèneres amb èxit, com la conducció o els ‘shooter games’ ambientats a la II Guerra Mundial.

Novetats molt ‘post apocalíptiques’
Comencem el recull dels videjocs més esperats per a 2014 amb ‘Watch Dogs’, una nova proposta per a consoles d’última generació i per les velles conegudes que podrà permetre el ‘modus multi jugador’ i poder envair les partides d’altres aficionats. En l’univers de ‘Watch Dogs’ es va produir fa anys una caiguda del món tecnològic, per lo qual dominar aquests dispositius és una sort amb la que comptarà el protagonista (i el jugador), que haurà d’aconseguir al centre neuràlgic d’aquest món post apocalíptic.

Alhora, una de les novetats més cobejades per als aficionats és ‘Thief’, una historia sobre un lladre de guant blanc que tracta de sobreviure en un món hostil on s’ensuma una revolució popular. El jugador descobrirà un secret sobre el passat del protagonista que farà tambalejar tots els seus esquemes. ‘Thief’ parteix de la d’excel•lents gràfics i tècnica, i d’una aposta per millorar la intel•ligència artificial del joc. Amb aquesta temàtica trobem ‘Destiny’, un títol de rol amb grans dosis d’acció ens situa en futur post apocalíptic, on el jugador haurà de aconseguir crear un personatge poderós si vol sobreviure a aquest món hostil.

Com a principals novetats originals, una de les apostes més fortes i que causarà un gran impacte al mercat serà ‘Titanfall’, de EA Games. En aquest videojoc, es contraposen lo petit o lo gran, allò industrial i el món natural per acabar enfrontant a l’home i la màquina. Un joc d’acció amb opció de ‘multi jugador’ en primera persona que ha estat desenvolupat per un dels creadors de ‘Call of Duty’; potser, l’única pega que li trobem és que només estarà disponible per a les consoles de Microsoft.

Els clàssics mai deceben
Les sagues consolidades són un valor per a les empreses de videojocs, és per això que al mercat de 2014 hi hauran novetats en títols tan consolidats com Final Fantasy o Kingdom Hearts. Sobre el primer, es comercialitzarà el 14 de febrer l’entrega Final Fantasy XIII, on la protagonista serà la ja coneguda LIighting. Aquesta saga haurà de fer front als fans de Kingdom Hearts III i al també retorn d’en Sora, un dels personatges més estimats per als seguidors.

Un altre cas de retorns esperats és el de ‘Castelvania 2: Lords of Shadows’, que promet ser una de les entregues més aclamades de la saga. També Dark Souls tornarà a les pantalles dels jugadors amants de les dificultats i reptes, marca de la casa. A la cartellera dels retorns s’hi suma ‘Metal Gear Soild V: The Phantom Pain’, una nova entrega de la qual només s’ha explicat que “una primera part” estarà disponible el 18 de Març de 2014; i la cinquena entrega de ‘Halo’.
No ens enganyem, l’anime també ha influït notablement el món dels videjocs. Una de les novetats del sector serà ‘Dragon Ball Z: Battle of Z’, que permetrà el combat cooperatiu per als usuaris de PS3, PS Vita i Xbox 360. D’igual forma que ho ha fet el cinema i es que aquest any comptarem amb una aventura amb el mític Rambo com a protagonista, una opció disponible per a tots els formats i especialment indicada als nostàlgics.

Molta conducció, ‘shooting’ i una dosi de terror
Els videojocs de conducció ha volgut esperar a entrar al 2014 per no haver de competir amb en llançament mundial de ‘Gran Turismo 6’ o ‘Gran Theft Auto V’. Una de les novetats estrella per a PS4 que s’espera per el proper any és ‘Driver Club’, que inclourà ‘modus multi jugador’ com a gran atractiu. També podrem gaudir de ‘The Crew’, el títol de conducció d’Ubisoft que s’espera llançar durant el tercer trimestre; i ‘Project Cars’ de Slyghtly Mad Studios.

Una altra alegria per als ‘gamers’ de PC: ‘Sniper Elite’ tornarà aquest 2014. La tercera entrega del videojoc de trets en tercera persona estarà disponible per a totes les consoles i ordinador, transportant aquest cop al jugador a l’Àfrica de la Segona Guerra Mundial. Seguint amb la temàtica de la II Guerra Mundial, que tants bons títols ha acollit, trobem una novetat més: ‘Wolfstein: The New Order’, un ‘shooter’ game amb grans tocs cinematogràfics.

¿Y que seria d’un any sense un títol que ens prometi grans dosis de terror? Perquè a alguns jugadors també ens agrada espantar-nos davant d’una pantalla en una habitació a les fosques, tindrem aquest 2014 el títol ‘The Evil Within’. Aquesta novetat que serà el delit dels fans del gènere ‘survival horror’ de tot tipus de plataformes, inclòs el PC.

Imatge: chrishimself

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els videojocs més esperats del 2014”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio