GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, PC, Videojocs

Els Sims 3: relacions socials sense límits

Podràs sortir a la ciutat i viatjar a altres països
By , on 17 de setembre de 2009
Novetats i matisos a la nova entrega del joc

Novetats i matisos a la nova entrega del joc

És un dels jocs més coneguts mundialment. Els Sims i els infinits personatges del videojocs de Will Wright han tornat amb la seva tercera entrega de la mà d’Electronic Arts després d’anys d’espera per als seus fans més incondicionals. El joc de rol més popular dels darrers anys torna amb moltes simil·lituds a la segona versió, però amb novetats interessants.

A primera vista, i després de cinc anys de desenvolupament del nou joc, Els Sims 3 no sorprenen com ho va fer la segona versió, amb canvis molt rellevants respecte la primera. Tornem a l’habitual mode de joc després de moltes expansions dels Sims i els Sims 2, creant els nostres personatges a la ciutat i fent-los interactuar.

Com és habitual, el primer que ens demanarà el joc -abans d’instal·lar-lo, cada cop amb més requisits- serà que creem els nostres personatges. Aquí trobarem els primers matisos destacables dels Sims 3, doncs ens ofereix uns gràfics millorats i una quantitat més àmplia de possibilitats per a fer les nostres creacions. A més, haurem de fer els petits personatges en base a quatre trets diferencials com són els mentals, estil de vida, físics i socials.

Interacció dels personatges també al carrer

Interacció dels personatges també al carrer

En funció d’allò que triem trobarem els cinc desitjos de tota la vida de cada personatge, pels quals viurà durant tot el temps que el mantinguem al joc. Encara després podrem escollir més aspectes personals del nostre Sim com la música, el to de veu o altres. Com veieu, detalls no li falten a aquesta versió, encara que molts es recuperen de l’anterior. El que sí notarem és una manera més senzilla d’anar passant per les pantalles de creació de personatges, que s’han simplificat per a millorar la jugabilitat.

L’altra gran novetat i que més pot agradar als jugadors és la llibertat de la nova entrega de Els Sims. A diferència de les anteriors versions, on els personatges es movien bàsicament entre les quatre parets de casa, en aquesta ocasió podríem dir que Els Sims prenen el carrer.

Sí, no és cap broma. Els Sims 3 ens permet, una vegada creats els personatges, fer-los interactuar tant a casa com a fora, podent sortir al carrer i anar a la ciutat per a seguir la seva vida. Es tracta d’una gran ampliació de les relacions socials dels personatges, que abans es podien trucar per telèfon de casa a casa però no sortir i campar per la ciutat com tot ciutadà real.

Aquest missatge de llibertat precisament ens arriba amb la primera expansió dels Sims 3, Trotamundos, podent viatjar a indrets com França, la Xina o Egipte amb els teus personatges. És l’hora de que els Sims conquereixin el món també en el seu propi univers.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els Sims 3: relacions socials sense límits”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio