GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Els Premis Top 10 de videojocs celebraran la seva primera edició el 12 de febrer

Experts nacionals decidiran els millors jocs del 2014
By , on 9 de febrer de 2015

Els Premis Top 10 celebraran la seva primera edició el 12 de febrer gràcies al suport de Samsung, convertint-se en els primers guardons de videojocs independents a Espanya. Desenes de crítics de les revistes de videojocs més importants d’Espanya han participat en la primera edició d’aquests premis, que reconeixeran els millors títols creats l’any passat independentment del tipus de plataforma o plataformes disponibles.

Els guardons han nascut a imatge i semblança dels Top 10 amb els millors videojocs de l’any que cada revista elabora, on mostren els títols més rellevants per al públic jugador. La idea per a crear els Premis Top 10 ha estat, precisament, combinar els gustos i coneixements de cadascuna de les publicacions per aconseguir una llista que es converteixi en la referència dels reconeixements als millors videojocs per a tot tipus de plataformes (consoles, ordinadors i dispositius mòbils).

D’aquesta forma, els primers Premis Top 10 consisteixen en una llista dels millors videojocs de l’any 2014, independentment de la plataforma per la qual hagin estat llançats o del nombre de vendes del títol. Els resultats de les votacions de la primera edició d’aquest certamen espanyol es donaran a conèixer el proper 12 de febrer en un esdeveniment vespertí que serà possible gràcies al suport de l’empresa de tecnologia Samsung.

L’esdeveniment on es lliuraran els primers premis Top 10 de videojocs agruparà als representants de les principals editores i distribuïdores de videojocs, com Microsoft, PlayStation, Nintendo, Electronic Arts, Koch Mitjana, Bandai Namco, Activision, UbiSoft, Rockstar Games o Warner Bros.A més de desvetllar-se tots els components de la llista, en l’esdeveniment també es lliuraran als tres primers videojocs del Top uns trofeus, elaborats gràcies a les impressores 3D bq.

Tanmateix, en aquesta cita podran provar alguns dels títols guanyadors en monitors de Samsung, alguns d’aquests es tractarà dels últims models de la firma tecnològica, amb tecnologia corba i resolució UHD. A més, els assistents a l’esdeveniment de l’entrega de premis Top 10 tindran l’oportunitat de provar en primícia el casc de realitat virtual pel Galaxy Note 4 de la companyia sud-coreana, Gear VR, que es posarà a la venda el divendres 13 de febrer i promet ser una revolució en la indústria dels videojocs.

En total, han participat en la votació 50 crítics i informadors de videojocs, com Juan García Garrido (IGN), Javier Abad, Daniel Quesada (Hobby Consoles), Daniel Acal (Playmanía), Pablo Grandío, Jorge Cano, Sara Borondo (Vandal.net), Nacho Ortiz, Enrique García (Meristation), José Luis Sanz, Nacho Requena (Gamerzona), José Carlos Castillo, Antonio Sant (Vadejuegos), Diego EMEGE (Mundogamers), Cristian Viver (Akihabara Blues), Xavi Robles (Eurogamer), José Carlos Taronger (Alfabetajuega), Óscar Díaz (Xbox Maniac), Carlos Rebato (Gizmodo), Miguel Ángel Uriondo (Actualitat econòmica), Juan Carlos González (Vida Extra), Gina Tost i els “Mr.” de Gamesajare.

Imatge: gastongaiduk

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els Premis Top 10 de videojocs celebraran la seva primera edició el 12 de febrer”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio