GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

Els millors videojocs per a Nintendo 3DS per gaudir de l’estiu

Propostes amb un toc ‘arcade’ per a qualsevol estona
By , on 15 de agost de 2014

mario

Les vacances i els viatges fa imprescindible disposar d’una bona consola portàtil per matar les estones mortes; ja que és precisament en aquests mesos de calor quan més de gust bé deixar d’un costat les grans produccions per consoles i apostar per aquells jocs una mica menys complexos. La comoditat que ofereixen les consoles portàtils juntament amb videojocs pensats per fer partides curtes son perfectes per passar una bona estona.

Si hem dit que les consoles portàtils són les reines de l’estiu; durant aquests mesos és inevitable tornar a recaure en els clàssics. Amb més temps lliure i més estones en les que jugar, et portem propostes amb un toc arcade per jugar a la teva Nintendo 3DS i gaudir d’un estiu entretingut amb un regust d’infantesa a qualsevol racó.

‘Super Mario Bros Deluxe’

El títol ‘Super Mario Bros. Deluxe´, és l’adaptació d’un títol clàssic i atemporal; retornem al primer títol del lampista de mostatxo pixelat per a Nintendo 3DS. L’obra, que va assentar precedents en el gènere de les plataformes, continua molts anys després oferint una experiència tan entretinguda com a exigent. El sistema portàtil de Nintendo permet, a més de jugar a l’original i guardar la partida simplement tancant la consola, gaudir d’alguns afegits interessants com minijocs i maneres de desafiament.

En definitiva, es tracta d’un títol que qualsevol jugador hauria de provar al llarg del seu temps d’oci. Gràcies a la seva senzillesa i a la seva jugabilitat mil•limètrica, l’obra és un fantàstic candidat per a aquest estiu. A més, sempre és bé reviure aquests clàssics històrics, o bé per contra descobrir-los i gaudir-los per primera vegada.

‘Mario Golf: World Tour’

Sense allunyar-nos gaire de la primera recomanació, a ‘Mario Golf: World Tour’, el lampista Mario i els seus amics trepitgen l’herba del camp de golf per recrear d’una manera diferent i divertida, un estil de joc més arcade. En concret, a aquest títol utilitzarem el nostre Mii –la representació virtual del jugador– per gaudir bones estones en els més de 100 forats disponibles, alhora que ens creuem amb els personatges més populars de Nintendo en un context històric que s’apropa a les aventures.

El videojoc es va llançar fa relativament poc temps i és un altre títol principalment indicat per als jugadors que quals gaudir, sense massa pretensions, d’un simpàtic joc de golf. Descomptant que Mario és el protagonista del títol esportiu, la qual cosa indica que ens trobem davant un videojoc molt cuidat, però abans de res, divertit. No dubtis en convertir el golf en el teu passatemps estiuenc preferit, amb ‘Mario Golf: World Tour’ et divertiràs.

‘Sonic: Lost World’
De l’estreta col•laboració entre Nintendo i Sega, dos gegants japonesos amb més de 20 anys de disputes a les seves esquenes, han nascut una nova entrega de l’eriçó blau per a Nintendo 3DS. ‘Sonic Lost World’, el proper lliurament de la saga, combina elements tradicionals de la franquícia com els nivells de plataformes en 2D amb una aposta tridimensional protagonitzada per una imatge de l’eriçó més estilitzada.
Una aposta molt divertida que es deixa voler no només entre els seguidors del veloç eriçó blau, també a tots aquells que vulguin gaudir d’un projecte de plataformes vertiginós, amb multitud d’elements nous en 3D, més enemics, l’estranya col•laboració entre el Dr. Robotnik i Sonic. Alhora, es tracta d’un títol perfecte per socialitzar amb els amics ja que inclou una carrera multijugador que accepta fins a 4 persones.

‘Pokémon Art Academy’
Si bé no es tracta d’un joc d’atrapar i entrenar Pokémons fins arribar a convertir-nos en el millor entrenador… Qui no ha dibuixat mai en Charmander, Bulbasur o Squirtle de l’inici del joc en la primera generació en una llibreta de classe? Amb ‘Pokémon Art Academy’ podem reviure els anys escolars seguint senzilles lliçons i usant el llapis tàctil de la plataforma portàtil; seguint els consells aconseguirem dibuixar els nostres personatges preferits alhora que aprenen tècniques de dibuix.
A més dels conceptes bàsics entre traç i pintura, a dibuixar d’una manera molt divertida i amena als simpàtics monstres de butxaca. Com si d’un curs d’art d’estiu es tractés, ´Pokémon Art Academy´ es perfila com una opció perfecta pels més petits de la casa, però també per a alguns adults renegats del traç, si aquests que prefereixen dibuixar personatges abans que peces fruita i gerros.

Imatge: Tom Newby Photography

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els millors videojocs per a Nintendo 3DS per gaudir de l’estiu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio