GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Els jugadors de Xbox One poden descarregar l’alpha de ‘The Division’

La versió estarà disponible del 9 al 12 de desembre
By , on 18 de desembre de 2015

division

L’empresa Ubisoft ha anunciat l’arribada d’una versió alpha tancada per a tots aquells jugadors que van realitzar la precompra de ‘The Division’ a través de la plataforma de Microsoft, que serà disponible del 9 al 12 de desembre. No obstant això, la resta de jugadors hauran de tindre una mica més de paciència per a poder fer un tast amb la beta per a PlayStation 4 i PC.

Alhora, la companyia ha anunciat que llançarà l’accés a la versió beta de ‘The Division’ al mateix temps que en la consola PlayStation 4 i PC, tot i que encara no es coneix una data fixa per a la seva arribada a aquests jugadors. Amb la versió ‘alpha’ per a Xbox One, en canvi, serà la primera vegada que es pugui jugar a una mica més que al modus ‘Dark Zone PvP’ (jugador contra jugador); segons ha explicat la pròpia Ubisoft.

En un anunci oficial realitzat al seu blog, Ubisoft explicava que la millora del modus de jugador contra jugador permetrà a la companyia disposar d’un “punt de vista intern” sobre el funcionament de tota la infraestructura del joc sota màxima pressió. Aquest procés permetrà a Ubisoft testar el correcte funcionament i la qualitat de ‘The Division’ i rebre el corresponent ‘feedback’ dels jugadors que tinguin l’oportunitat de testar la versió alpha.

Això significa que al moment en què tu i altres jugadors us connecteu en el joc, ens estareu donant una punt de vista intern de com funciona tota la infraestructura sota pressió, alguna cosa que nosaltres no podem replicar de forma interna en la companyia. Aquest procés ens dóna també l’oportunitat de monitoritzar i rebre ‘feedback’ d’altres aspectes de ‘The Divison’.

L’aspecte més cridaner d’aquesta alpha per a precompres de la consola de Microsoft Xbox One és que, aquells que tingui la possibilitat de jugar, hauran de signar un acord de confidencialitat, de manera que no es podran publicar fotografies, vídeos, fer ‘streaming’ del joc o descripcions del contingut fos del fòrum del videojoc. El motiu, segons argumenten, és que es tracta d’una versió molt jove i no d’una definitiva, per la qual cosa pugues haver-hi aspectes tècnics i errors tant en el títol com en els servidors.

L’accés a aquesta alpha serà per tots aquells que hagin comprat previament el títol, a excepció de Japó i Xina. A Espanya, estarà disponible des del dia 9 de desembre fins al 12 de desembre, fins a les 9 del matí d’aquest dia; i els codis per poder-la descarregar es van enviar per email durant tot el dia 7. El joc estarà en anglès, tant veus com a diàlegs, i pesarà 23,2 GB. Amb l’arribada de la versió beta en 2016 hi haurà suport per a altres idiomes.

De moment, aquest petit tast permetrà fer l’espera una mica més curta per a tots els jugadors que vulguin adquirir el joc ‘The Division’, doncs Ubisoft te planejada la seva arribada al mercat per a consoles Xbox One, PlayStation 4 i PC el proper 8 de març de 2016.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els jugadors de Xbox One poden descarregar l’alpha de ‘The Division’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio