GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Els jocs de sempre es tornen virtuals

El Cluedo, el Monopoly o l’Scatergoris són alguns trànsfugues cap a la xarxa
By , on 28 de setembre de 2010

Cluedo online

Un dels meus jocs de taula preferit és el Cluedo. Recordo com des de petita anava a casa la meva veïna i ens passàvem les tardes jugant a aquest entretingut joc. Suposo que haureu sentit parlar d’ell, es planteja un assassinat i l’objectiu del joc és que aconsegueixis ser el jugador més ràpid en seguir i recollir totes les pistes i descobrir qui és l’assassí, quina és l’arma del crim i a quina habitació de la casa es va produir. És emocionant jugar a ser petits detectius!

Doncs ahir, en un atac d’enyorança vaig començar a navegar per Internet, esperant tenir sort i que algú hagués traslladat el joc al món virtual. I sí! Així és! Ara ja puc jugar des de casa i amb un sol clic al meu joc de taula preferit! La bona notícia és que no només el Cluedo està a la xarxa; jocs tan mítics com el Monopoly o l’Scatergoris també han trobat el seu lloc a Internet i et permeten jugar tardes i tardes sense descans.

La veritat és que encara no he jugat les suficients hores per dir-vos si el joc virtual és millor o pitjor que el real, però us aviso que sóc bastant escèptica. Així com la meva primera reacció en veure que podia jugar al Monopoly a l’ordinador va ser molt positiva, en jugar-hi vaig adonar-me que no tot era tan bonic com em pensava. A part de les limitacions tècniques que pot tenir el teu ordinador, i que faran que el teu joc sigui més ràpid o més lent; hi ha una sèrie de màximes, comuns a tots els jocs de taula, que ja no existeixen en el món virtual.

Per exemple, digueu-me passada de moda però, ja no tirarem mai més el dau? És bàsic per poder avançar, però si jugues a l’ordinador només hauràs de fer clic sobre un botó; ni gobelets ni històries, un clic i llestos!A més, un joc en el que acabàvem jugant tota la família és ara un passatemps solitari.

D’acord, sí, no trauré mèrit al fet de que aquests jocs tradicionals estiguin a la xarxa, i sóc la primera que segurament hi jugarà. Però, anem una mica més enllà i extrapolem la situació a la vida en general. És que res podrà mantenir-se al marge de la xarxa o, en general, de les noves tecnologies? Què en penseu? Us agrada jugar a aquest jocs a l’ordinador?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els jocs de sempre es tornen virtuals”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio