GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports

Els bòlids de ‘Gran Turismo 6’ passaran per Ronda

Un dels escenaris de l’esperat simulador de conducció serà la ciutat de Ronda
By , on 9 de desembre de 2013

La ciutat malaguenya de Ronda ha estat el lloc escollit pel perfeccionista director de videojocs japonès Kazunori Yamauchi per presentar la sisena entrega del simulador de conducció ‘Gran Turismo’, a la venda el pròxim 6 de desembre per a la consola PS3. No és per menys, la preciosa ciutat malaguenya té el seu lloc en aquest esperat videojoc, que destaca per l’exactitud dels seus escenaris i l’hiperrealisme dels seus gràfics.

Durant la presentació del títol a Ronda, Yamauchi ha insistit en què aquest nou joc ha apostat per fer un salt en la fidelitat i la fiabilitat dels bòlids disponibles, però també amb una especial atenció a la meteorologia, la llum i, fins i tot, el reflex de les estrelles durant les carreres. La meticulositat que acompanya el nom d’aquest director de videojocs serà ben present a la sisena entrega d’aquest clàssic, 15 anys després del naixement del ‘Gran Turismo’ original.

Al respecte, Yamauchi ha explicat que, amb el seu equip, “han volgut que al modificar qualsevol element del vehicle, l’usuari senti el canvi que es produeix en el rendiment del cotxe” en els 17 circuits que disposa la nova entrega. Sense deixar de banda als jugadors novells o menys trempats, aquesta aposta que obre un ventall de possibilitats i noves experiències al volant als fans més experts de la saga. “Millorar l’habilitat durant les carreres és una cerca que no acabarà mai per als jugadors més ‘hardcore’”, ha afirmat el director de videjocs.

A més, durant la presentació del títol a Ronda s’ha anunciat que els jugadors podran escollir entre 1.200 models de cotxe inclosos, però també han anunciat actualitzacions continues tant de vehicles reals com de prototips de les principals firmes del mercat. A aquest canvi constant, Yamauchi ha promès també que els aficionats a ‘Gran Turismo 6’ podran descarregar continguts d’esdeveniments, prestacions i circuits. Una de les accions està prevista per homenatjar el vintè aniversari de la mort del pilot Ayrton Senna.

El realisme en els gràfics i les noves experiències de conducció són dos dels punts forts de ‘Gran Turismo 6’, però també hi ha altres canvis més tècnics introduïts en el simulador que superen les expectatives d’aquesta nova entrega. Yamauchi ha anunciat que el temps de càrrega és un 25% menor respecte a l’anterior títol i s’ha millorat la interfície de l’usuari.

Per la seva part, el vicepresident de Sony Computer Entertainment per al sud d’Europa, James Armstrong, ha explicat a ‘Gran Turismo 6’ s’hi pot sentir més que mai la passió de Yamauchi pels cotxes i l’estreta col•laboració de la franquícia amb fabricants d’automòbils en aquesta nova entrega del clàssic videojoc de simulació de conducció més venut per PlayStation.

Imatge: Sergey Galyonkin

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els bòlids de ‘Gran Turismo 6’ passaran per Ronda”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio