GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Els 5 videojocs més populars de YouTube

Els jocs amb més hores de vídeos i visites
By , on 25 de maig de 2015

minecraft

Els usuaris de videojocs no dediquen el seu temps d’oci a les consoles sinó que també dediquen part de les seves hores lliures a veure com altres jugadors gaudeixen dels seus jocs preferits. Un canvi en el món dels videojocs que ha estat capitanejat per la plataforma YouTube i els milers de ‘youtubers’ que han omplert aquesta xarxa amb vídeos de les seves partides.

Amb una dècada de vida, els responsables de YouTube han elaborat un llistat amb els 10 videojocs més populars en la historia de la plataforma de vídeos, dels quals et desglossem les cinc primeres posicions. La llista elaborada s’ha basat en les visites rebudes i els minuts visualitzats per part dels usuaris, establint així un ranking amb els jocs més populars de la darrera dècada. ¿Quin creus que ha estat el més popular?

1. Minecraft

Minecraft es troba en el més alt del pogut com el joc més seguit pels usuaris de la plataforma. Es tracta d’un videojoc independent de construcció d’un món on els únics límits són la imaginació (i a vegades l’habilitat) dels jugadors. La seva capacitat perquè la comunitat generi ‘mods’ i mostri les seves partides li han valgut el mèrit de ser coronat com el videojoc amb més vídeos de tots. El món sense fi, on cada jugador es crea el seu propi univers, és sense dubte un dels seus component més atractius.

Minecraft va ser creat originalment pel suec Markus Persson i posteriorment comprat per Microsoft. Va ser llançat públicament el 17 de maig de 2009 en la seva versió alfa, després de diversos canvis va ser llançada la seva versió completa el 18 de novembre de 2011.

2. La saga Grand Theft Auto

El títol Grand Theft Auto, conegut popularment per les seves sigles GTA, és una saga de videojocs que explica la història de diferents criminals. Generalment els protagonistes són antiherois, persones que viuen al marge de la llei i que no respecten les normes socials. L’últim lliurament, Grand Theft Auto V, ha estat un els videojocs que més diners ha recaptat en la història de la indústria.

Creada inicialment per David Jones, i després va passar a les mans de Sam Houser i Donen Houser. Originalment va ser desenvolupada per DMA Design, que posteriorment va passar a anomenar-se Rockstar North, de l’empresa Rockstar Games.

3. Leage of Legends
League of Legends és un videojoc de gènere multiplayer online battle arena (MOBA) on un equip de format per jugadors o un grup format a l’atzar s’ha d’enfrontar a una altre equip de característiques similars. El seu univers fantàstic i el seu component multijugador han permès recrear una gran quantitat de vídeos d’usuaris mostrant les seves habilitats de batalla.
Desenvolupat per Riot Games per Microsoft Windows i US X, és actualment un dels jocs que més diners genera en els anomenats eSports -esports electrònics-, un fenomen que creix a Espanya. Està inspirat en el popular mapa personalitzat del Warcraft III, Defense of the Ancients: Allstars (DOTA) dissenyat per Steve Feak i Steve Mescon.

4. La saga Call of Duty
Call of Duty és una sèrie de videojocs en primera persona (FPS), d’estil bèl•lic. La sèrie inicialment s’ambientava en la Segona Guerra Mundial, relatant personatges i combats esdevinguts durant aquest conflicte bèl•lic. Això va ser canviant a la darrera entrega ‘Call of Duty: Advanced Warfare’, on els arguments succeeixen en ambients contemporanis i ficticis.
Va ser creada per Ben Chichoski, desenvolupada per Infinity Ward, i distribuïda per Activision. La saga ha gaudit d’un gran èxit comercial i crític. A més, aquesta sèrie ha aconseguit grans guanys en la indústria dels videojocs, amb la venda de 55 milions de còpies en les quals ha recaptat més de 3 mil milions de dòlars.

5. La saga FIFA
Els esports electrònics són ben presents en la llista elaborada per Google, donant a la saga de jocs FIFA la cinquena posició. Des de 1993, cada edició ha comptat amb els equips i jugadors de les principals lligues europees, superant-se cada any amb millores en el control dels jugadors i en el realisme dels partits.

Les últimes quotes de la saga contenen molts de llicència exclusiva i els equips de lligues de tot el món, com la Premier League i la Football League anglesa, Sèrie A italiana, Bundesliga alemanya, i la Primera Divisió d’Espanya. Al disposar EA Games de llicències de la FIFA permet l’ús reals de les lligues, clubs i noms i semblances de jugadors dins dels jocs com a principal diferència i motiu d’èxit d’aquesta sèrie de e-sports.

6. Garry’s Mod
7. Los Sims (franquicia)
8. Five Nights at Freddy’s (franquicia)
9. Puzzles & Dragon
10. Dota 2

Imatge: AdultsOnlyMinecraft

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els 5 videojocs més populars de YouTube”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio